Clinceni – Hermannstadt ponturi pariuri 01.08.2020

Scris de chiriladavid2501/08/2020

In penultima runda a Playout-ului Ligii 1, Academica Clinceni va primi vizita formatiei FC Hermannstadt. Duelul va avea loc pe Stadionul „Clinceni” din localitatea cu acelasi nume si va incepe de la ora 16:30, asta daca nu va interveni ceva in privinta programarilor. Duelul va putea fi urmarit pe programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport.

Clinceni Hermannstadt Cote Pariuri 01082020

⚽ 1. Clinceni

Ocupa pozitia secunda in Playout, avand 32 de puncte, cu 1 mai mult decat FC Voluntari si decat adversara din acest joc, avand insa mai multe meciuri disputate decat acestea. Are 2 victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 runde, pierzand cu Dinamo, Viitorul si Chindia Targoviste, castigand cu Voluntari si cu Poli Iasi.

A jucat la jumatatea saptamanii, pierzand in deplasare, 3:1 cu Chindia Targoviste, meci pentru care Ilie Poenaru a avut un lot destul de subtire, Cebotaru marcand golul formatiei sale, din lovitura de la 11 metri.

Mijlocasul Denis Ventura si-a facut rost in etapa precedenta de cel de-al 4-lea cartonas galben din acest sezon si va absenta in acest meci, la fel si Eugeniu Cebotaru.

⚽ 2. Hermannstadt

Se afla pe pozitia a 4-a din Playout, avand 31 de puncte, 5 victorii, 3 remize si doar 2 infrangeri. E neinvinsa in ultimele 5 meciuri, obtinand nu mai putin de 4 victorii, ultima victorie venind chiar in ultimul meci, 2:0, cu FC Viitorul.

Meciul cu constantenii a fost decis in ultimul sfert de ora, Ionut Stoica marcand din actiune, Debeljuh inscriind la randul sau de la punctul cu var.

⚽ 3. Intalniri directe

De 6 ori s-au intalnit cele doua formatii, Hermannstadt castigand 4 din cele 6 confruntari directe, Clinceni izbutind o vicotrie doar in Playout-ul acestui campionat, scor 1:0, meci decis de un gol marcat de Patriche. In celelalte 2 confruntari de Liga 1, din campionatul regulat, Hermannstadt s-a impus acasa, scor 2:1, remizand in deplasare, scor 1:1.

⚽ 4. Clinceni – Hermannstadt echipe probabile:

Clinceni (4-4-2): Valceanu; Dobrescu, Bejan, Albu, Matei; Achim, Sut, Kontoes, Merloi; Buziuc, Markovici.
Hermannstadt (4-4-2): Cristiano; Oprut, Stoica, Viera, Voda; Jo, Romario, Rimane, Caiado; Yazalde, Debeljuh.

⚽ 5. Clinceni – Hermannstadt cote pariuri

Clinceni Hermannstadt Cote Pariuri

⚽ 6. Clinceni – Hermannstadt ponturi pariuri

Clinceni – Hermannstadt ponturi pariuri

Nu exclud deloc un rezultat de egalitate in acest meci, in mod special datorita faptului ca meciul se va disputa incepand cu orele 16:30, insa cred ca Hermannstadt are prima sansa la victorie in acest meci si ca nu va pierde acesta victorie, urmand a nu fi condusa nici macar la pauza.

Hermannstadt se afla la 1 punct in spatele adversarei din acest joc si astfel ma astept ca acestia sa isi doreasca sa iasa neinvinsi din acest joc, acestia mergand foarte bine in campionat, avand 4 victorii si 1 remiza in ultimele 5 runde.

De cealalta parte, Clinceni a pierdut runda trecuta, 3:1, in deplasare cu Chindia Targoviste si astfel se pare ca acestia incep sa o lase mai moale pe acest final de sezon, fiind greu de crezut ca acestia se vor aduna si vor castiga acest meci.
Clinceni – Hermannstadt
Pronostic: 
Pauza/Final Sansa dubla 2X/2X
Cota: 
1.66 @

Clinceni – Hermannstadt ponturi pariuri

Forma extraordinara pentru sibieni de la care ma astept sa faca un meci la fel de bun si in aceasta etapa contra ilfovenilor.
Clinceni nu a reusit sa lege inca un succes pe langa cele doua cu Voluntari si Iasi, ba chiar a scazut dramatic ritmul, acuzand probleme medicale pe la jumatatea jocului cu Chindia.
Hermannstadt se simte foarte bine cu noul antrenor spaniol si dezvolta un joc mult mai asezat, eficient la finalizare, si foarte inchegat pe faza defensiva.
Cota in scadere evidenta in favoarea sibienilor de la care ma astept sa vad intre 1-2 goluri in aceasta dupa-amiaza, fiind indeajuns cat sa isi conserve un viitor rezultat pozitiv.
Clinceni – Hermannstadt
Pronostic: 
1-2 goluri Hermannstadt
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: