Clinceni – UTA ponturi pariuri 04.02.2021

Scris de Andrei-Chirita03/02/2021

Partida ce deschide ziua de fotbal in Liga 1 va avea loc pe stadionul din Clinceni. Academica o infrunta pe UTA in cadrul rundei cu numarul 21 incepand cu ora 13:30.

Mai jos poti urmari cateva detalii despre aceasta confruntare, dar si ce pont pe goluri ti-am pregatit. Sa fie verde!

⚽ 1. Clinceni

Este una din revelatiile acestui sezon de Liga 1. Academica ocupa locul 5 cu 30 de puncte, un parcurs extraordinar comparativ cu stagiunea precedenta.

A ajuns la doua meciuri fara infrangere, si spera sa continue in acelasi ritm. A castigat confruntarea cu Botosani de pe teren propriu unde a reusit sa marcheze de doua ori.

Din pacate, a scos doar un egal pe terenul mediesenilor, scor 1-1, desi a avut superioritate numerica in repriza secunda.

⚽ 2. UTA

Aradenii au strans numai putin de 24 de puncte in cele 20 de runde scurse, ocupand locul 11, la o distanta de 9 puncte fata de “lanterna rosie”, Poli Iasi.

Alb-rosii nu reusesc sa sparga gheata pe teren propriu unde nu au mai reusit sa castige din toamna anului trecut. A pierdut in etapa din weekend cu Dinamo, scor 0-1, bifand un nou rezultat negativ pe propriul stadion.

Cu toate acestea, a avut multe sanse de gol, la fel ca in meciurile precedente, lipsindu-i doar inspiratia la finalizare acolo unde Liviu Antal nu a reusit sa marcheze inca in tricoul alb-rosilor.

⚽ 3. Intalniri directe

Am avut parte de un rezultat alb pe terenul celor de la UTA unde in luna octombrie Clinceni a plecat neinvinsa de la Arad, scorul partidei fiind de 0-0.

Doua din cele trei confruntari directe de pe aceasta arena au fost castigate de UTA in urma cu 4 ani cand evoluau in liga secunda.

⚽ 4. Clinceni – UTA echipe probabile

Clinceni (4-4-2): Valceanu – Dobrescu, Patriche, Jutric, Achim – Longher, Ventura, Moulin, Andronic – Chunchukov, Chandarov

UTA (4-4-2): Iacob – Tomozei, Ilie, Benga, Bustea – Rusu, Vorobjovas, Albu, Miculescu – Rus, Roger

⚽ 5. Clinceni – UTA cote pariuri

Ai un pronostic din Liga 1, dar nu stii la ce agentie sa il pariezi? Te invit sa o faci la Unibet acolo unde bookmakerii au pregatit cateva cote interesante pentru jocul de la Clinceni. Poti gasi o cota de 1,70 pentru cel putin 3 cartonase galbene in dreptul oaspetilor.

⚽ 6. Clinceni – UTA ponturi pariuri

Clinceni – UTA ponturi pariuri

Chiar daca nu trece printr-o perioada favorabila privind la joc si la rezultatele obtinute, favorita mea la aceasta confruntare este UTA.
Clinceni se simte foarte bine pe teren propriu unde a primit doar 6 goluri. Cu toate acestea, in jocurile cu formatiile din play-out, concentrarea de multe ori a disparut, dovada fiind golul primit in etapa precedenta desi a avut un om in plus.
UTA este o formatie total schimbata in jocurile din deplasare acolo unde a strans 18 puncte si a marcat de 11 ori in cele 10 partide.
Nu voi risca pe o victorie a alb-rosilor, si voi merge pe un gol marcat de UTA la o cota excelenta propusa de bookmakerii de la Unibet.
Clinceni – UTA
Pronostic: 
UTA marcheaza
Cota: 
1.50

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: