L.A. Clippers – Utah Jazz ponturi pariuri 18.06.2021

Scris de Wade18/06/2021

Ce meci 5 am avut fratilor in Salt Lake City intre Jazz si Clippers, cu echipa gazda fiind solida in prima repriza si parea ca poate profita de absenta lui Kawhi Leonard de la adversari. Doar pentru ca Paul George sa arate din nou ca acel „Playoff P” din Indy, iar trupa din Los Angeles are sansa de a inchide seria in aceasta noapte.

In acest articol o sa incerc sa gasesc argumente pro si contra in favoarea fiecarei echipe pentru a vedea unde este cu adevarat valoarea in acest duel cu numarul 6.

No Kawhi, no problem?!

Nu sunt socat de faptul ca Clippers au castigat Game 5, i-am ales atunci atat la handicap, cat si la victorie. E drept ca nu stiam in acel moment ca The Klaw va fi OUT, insa cu atat mai mult, acel H+3.5 a ajuns H+7.5, valoarea fiind evident de partea trupei din Los Angeles. S-a mai intamplat acest lucru cu Leonard in 2017, cand Spurs au avut 3-2 cu Houston.

Jazz n-au procesat foarte bine aceasta eliminare a lui Leonard, un aparator de top, care nu permitea des patrunderile sau aruncarile din mid-range. In loc sa faca asta, Utah a incercat din nou sa arunce de la distanta. Ce-i drept, le-a iesit in prima repriza, cu 15 aruncari bune dintr-un total de 22 (68%). Apoi insa, Jazz au continuat in acest mod, ratand cele 27 din totalul de 32 de aruncari din spatele semicercului, in repriza secunda (includ aici 0 din 10 in sfertul 3).

L.A. a avut un trio veritabil acum 2 zile: Paul George – Reggie Jackson – Marcus Morris. Toti 3 au facut un meci aproape perfect, insa Clippers nu au castigat intr-o maniera categorica. Asta ridica destule intrebari pentru echipa de la Staples Center, chiar daca vor juca in fata fanilor in aceasta noapte. Nu am suficienta incredere ca aceasta echipa poate sa faca doua meciuri bune la rand fara principalul marcator.

Pot Jazz sa intoarca seria in favoarea lor?

Da, Jazz au nevoie sa castige doua meciuri la rand, insa totul se joaca in aceasta noapte. Daca Jazz „fura” acest meci, si se intorc acasa pentru Game 7, atunci sansele ca PG13 & co. sa produca inca un soc in fata fanilor din Salt Lake City este unul foarte mic (echipele gazda au un record in meciul 7 de: 105-28. Utah este echipa mai buna si nu are lipsa un superstar de nivelul lui Leonard.

Stiu ca Donovan Mitchell nu este la capacitate maxima, insa joaca intr-un picior la fel cum a facut-o si Chris Paul cu Lakers: adica foarte bine. Mike Conley este incert si pentru meciul din aceasta noapte, si ma intreb daca conducatorul de joc de la Jazz va reveni la vreun meci in seria asta – poate o va face chiar la noapte cand Utah are un meci de „do-or-die”.

Defensiva de la Utah nu trebuie sa-si mai faca probleme pentru Leonard. Adica, in loc sa-l vedem pe Kawhi in teren pentru peste 40 de minute, Clippers vor imparti acest timp catre Terance Mann, Luke Kennard, Patrick Beverley sau Rajon Rondo. Mi se pare un downgrade evident in defensiva, si unul si mai consistent pe faza de atac. Inca un plus pentru echipa oaspete aici.

Cel mai bun pariu

L.A. Clippers – Utah Jazz (ora 05:00) ponturi pariuri

Asa cum aminteam si in analiza, Jazz nu au jucat neaparat rau in partidele pierdute, Clippers doar au parut ~out of this world~, cu aruncari din pozitii aproape imposibile. Da, Clippers au revenit excelent in serie, castigand ultimele 3 meciuri, si revenind fabulos de la o gaura de 0-2 in serie. Au o sansa unica in aceasta seara sa acceada in Western Conference Finals (unde-i asteapta Suns).
Paul George a facut 3 meciuri bune la rand, aratand ca acel PG de la Pacers. Insa, intre el si Donovan Mitchell ma vad nevoit sa-l aleg pe cel din urma, in ciuda faptul ca superstarul din Salt Lake City nu este la 100%. Are ajutoare de la Bogdanovic si Ingles in teren, iar daca si Clarkson incepe sa arunce ca in seria cu Grizzlies, atunci Utah are prima sansa aici. Intr-un meci de ~pick em~ aleg echipa mai completa.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
L.A. Clippers – Utah Jazz (ora 05:00)
Pronostic: 
Utah Jazz castiga meciul
Cota: 
1.96 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: