L.A. Clippers – Phoenix Suns ponturi pariuri 01.07.2021

Scris de Wade01/07/2021

Dupa ce Phoenix Suns au ratat prima sansa de a se califica in NBA Finals, jucatorii din Arizona au a doua oportunitate in aceasta noapte, la Staples Center. Paul George & co. au reusit un succes clar in meciul trecut, 116-102, si incearca sa intoarca aceasta serie in favoarea lor.

Ce se va intampla diseara, vom avea decisiv in Western Conference Finals, sau se termina seria cu 4-2?

Reusesc Clippers sa intoarca inca o serie?

Los Angeles a revenit de fiecare data in postseason, prima oara cu Dallas Mavericks in first round si apoi cu Utah Jazz in conference semifinals. In seria din finala vestului, Clippers au avut un deficit de 0-2 si 1-3, revenind de fiecare data. Vom vedea inca o data aceasta echipa solida pentru a trimite acest match-up cu Suns inapoi in decisiv, in Arizona? Vom vedea.

Playoff P s-a trezit dupa performante modeste in Game 3 & 4. George a carat efectiv echipa dupa el, cu 15 aruncari bune dintr-un total de 20, inclusiv 8 din 8 la libere. A fost activ de asemenea sub panou cu 13 recuperari, si si-a ajutat colegii in faza ofensiva, distribuind 6 pase decisive. Reggie Jackson si Marcus Morris au avut fiecare peste 20 de puncte, in timp ce Demarcus Cousins a adaugat 15 de pe banca, tinand locul cu succes accidentatului Ivica Zubac.

Paul George a declarat ca echipa s-a strans in jurul lui si a profitat de un moment oportun. A explicat ca nimeni din formatie nu va ceda in aceasta serie, pana la fuierul final. A mai precizat ca este ok ca fanii sa-i puna cu „spatele la zid”, atunci se simt cel mai bine pentru a realiza un „bounce back”, si sa demonstreze nu prin vorbe, ci pe teren – prin executii.

A doua oara e cu succes?

Suns au ratat prima oportunitate sa se califice in NBA Finals, chiar in fata fanilor prezenti in arena. Problemele la aruncare au continuat pentru Chris Paul si Devin Booker, cei doi combinand pentru 17 aruncari reusite dintr-un total de 41. Dupa cateva partide bune in aceasta serie, a fost si randul lui Deandre Ayton sa faca un meci modest: doar 10 puncte. Cameron Johnson a fost productiv din „second unit”, insa Suns au cedat rapid in fata adversarilor (5-20 in 5 min) si nu au mai putut recupera pana la final.

Antrenorul Monty Williams a precizat ca startul de meci a fost pur si simplu uluitor si ca asa ceva este de neacceptat pentru o echipa ce doreste sa cucereasca trofeul suprem. A precizat ca adversarii au jucat la disperare, insa a condamnat lipsa de reactie din partea jucatorilor sai. Coach Mont a precizat ca echipa va fi mai buna la urmatorul meci.

Devin Booker, care a jucat in ultimele 3 meciuri cu nasul spart a declarat ca adversarii din L.A. au fost agresivi timp de 48 de minute (tot meciul), si ca nu vor ceda atat de usor aceasta calificare in finala. Chris Paul a adaugat ca el si colegii sai i-au lasat pe Clippers sa devina prea confortabili in actiunile din teren, si ca e absolut necesar sa faca un meci solid in aceasta noapte. Suns au puterea si mai ales efectivul de pe parchet pentru a inchide seria la 2.

Cel mai bun pariu

L.A. Clippers – Phoenix Suns (ora 04:00) ponturi pariuri

Am mers pe Phoenix in aceasta serie, cu o exceptie – in Game 2, cand am dat credit unul handicap generos pentru Clippers (un +6.5 puncte care a iesit fara emotii pe final, la acel buzzer beater a lui Ayton). Diseara, ii aleg din nou pe jucatorii din Arizona, nu ii vad facand doua meciuri slabe la rand, iar in plus, la gazde – absentele lui Leonard si mai nou a lui Zubac se vor vedea.
Ma astept ca trio-ul Paul – Ayton – Booker sa faca un meci solid, daca macar doi dintre ei o sa aiba o productie eficienta, atunci echipa din Arizona va castiga acest match-up. Experienta lui CP3 va conta aici, veteranul le va transmite colegilor ca un Game 7 in WCF e de evitat. Nu ma las pacalit de un meci bun facut de Clippers, dau credit echipei Phoenix la o cota excelenta.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
L.A. Clippers – Phoenix Suns (ora 04:00)
Pronostic: 
Phoenix Suns castiga meciul
Cota: 
2.10 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: