Club Brugge – Lazio ponturi pariuri 28.10.2020

Scris de Andrei-Chirita28/10/2020

Pe Jan Breydel Stadion se intalnesc doua formatii care au debutat cu dreptul in noul sezon de UCL. Club Brugge primeste vizita celor de la Lazio de la ora 22:00. La prima vedere ar trebui sa asistam la un joc ofensiv insa vom vedea ce tactica vor aborda cele doua formatii.

⚽ 1. Club Brugge

Gruparea belgiana a lui Clement se pare ca are un start neasteptat de bun in grupa de UCL. Club Brugge a picat intr-o grupa aproape imposibila, dar iata ca izbuteste prima victorie inca de la debut.

A castigat tocmai in Rusia pe terenul lui Zenit chiar in ultimul minut de joc grazie golului marcat de Ketalaere, scor 2-1.

In campionat lucrurile merg relativ bine. Club Brugge ocupa locul 2 cu 19 puncte, la unul singur in spatele liderului Antwerp. Forma slaba pentru belgieni care nu au mai castigat de 2 meciuri.

Club Brugge Lazio Cote Pariuri 27.10.2020

⚽ 2. Lazio

Simone Inzaghi continua pe banca lazialilor unde are planuri importante pentru acest sezon. Iata ca a debutat cum nu se putea mai bine si neasteptat in UCL. Lazio a reusit sa se impuna cu scorul de 3-1 pe Stadio Olimpico din Roma contra lui Dortmund la capatul unui meci dominat de nemti insa eficienta la finalizare de partea italienilor si-a spus cuvantul.

Dupa trei jocuri fara victorie in campionat, se pare ca succesul din UCL le-a redat pofta de victorie italienilor. Gruparea laziala s-a impus in ultimul joc de campionat, scor 2-1 pe teren propriu cu Bologna.

Proto, Lulic, Milinkovic-Savic si Radu sunt accidentati si nu vor face deplasarea in Belgia. Pe langa acestia, Strakosha, Gabarron, Luiz Felipe, Lucas Lieva, Luis Alberto si Immobile sunt infectati cu COVID-19.

⚽ 3. Intalniri directe

Pana in acest moment nu am avut parte de nicio intalnire directa intre cele doua formatii.

⚽ 4. Club Brugge – Lazio echipe probabile

Club Brugge (4-3-3): Horvath – Mata, Mechele, Ricca, Sobol – Vormer, Vanaken, Rits – Diatta, Dennis, de Ketelaere

Lazio (3-5-2): Alia – Hoedt, Patric, Acerbi – Fares, Milinkovic-Savic, Bertini, Parolo, Marusic – Caicedo, Correa

⚽ 5. Club Brugge – Lazio cote pariuri

Club Brugge Lazio Cote 27102020

⚽ 6. Club Brugge – Lazio ponturi pariuri

Club Brugge – Lazio ponturi pariuri

Dupa succesul celor doua formatii la debutul in grupa de UCL, cred ca in aceasta seara putem sa asistam la un nou rezultat cu ceva reusite pe tabela.
Club Brugge se concentreaza cu precadere in acest moment pe jocurile europene, iar daca a reusit sa invinga in Rusia, va incerca si in aceasta seara sa bifeze un nou succes important.
Lazio a fost extrem de concentrata la meciul cu Dortmund unde a inscris de nu mai putin de 3 ori, lucru ce ar trebui sa ingrijoreze putin apararea belgiana.
Valoarea si experienta sunt de partea lazialilor, insa ambitia le revine gruparii lui Clement. Cred ca un rezultat in care ambele echipe vor marca este realizabil, asteptand sa vedem chiar o remiza dupa cele 90 de minute.
Club Brugge – Lazio
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: