U BT Cluj – CSM Oradea ponturi pariuri 11.06.2021

0

La inceput de weekend, avem un nou duel atractiv in sala BT Arena din Cluj-Napoca. Acolo avem al doilea meci al finalei Ligii Nationale de baschet masculin. Un duel secund extrem de atractiv intre U-Banca Transilvania si CSM CSU Oradea, prin prisma primei intalniri de acum doua zile.

Citeste analiza de mai jos, si vezi daca Oradea poate face acel mult dorit „bounce back”.

Continua Clujul in aceeasi maniera?

73-62 fratilor, acesta a fost scorul primul duel din finala ligii nationale de baschet masculin, cu gruparea gazda dominand partea secunda. Am avut parte de 2 sferturi extrem de echilibrate, in care fiecare echipa s-a intrecut in ratari, insa asta a fost si datorita presiunii exercitate in cele doua defensive. U BT a impresionat ca de obicei prin cei doi pivoti: bosniacul Stipanovic si lituanianul Tarolis facand show „in caciula”.

Declaratia antrenorului Mihai Silvasan dupa meci:

„Apărarea a fost la un nivel înalt pentru noi. Cu această apărare am câștigat meciul. În prima repriza am ieșit la rampă și în atac, dar apărarea ne-a oferit mai multe șanse de a înscrie. Cu această mentalitate trebuie să începem și jocul următor și să facem viața cât mai grea echipelor adverse. Pur și simplu suntem într-o situație mai bună decât dacă am fi pierdut. Nu înseamnă absolut nimic, putem sta aici peste două zile și să vorbim despre 1-1 la general, ceea ce nu ar fi bine. Sau să vorbim despre 2-0, un lucru mai pozitiv. Victoria înseamnă un mic pas în față, dar trebuie să continuăm în aceeași notă.”

betano euro 2020 v2

Cum poate avea Oradea sansa la victorie?

Statisticile nu au fost de partea bihorenilor in acest prim match-up din finala. Uitandu-ma la meci, am avut senzatia ca Oradea a jucat decisiv in semifinale, nu Clujul. Oaspetii au nevoie rapid sa se trezeasca, altfel, la 0-2 in serie, sansele sa castige 3 meciuri din 3 vor fi minime. Oradea a fost depasita la recuperari, aruncari de la distanta, turnovers si procentaj overall in meci. Cel mai drastic capitol a fost insa la „pase decisive”, unde Clujul a avut 20, iar Oradea doar 8.

Hai sa vedem ce a zis si Cristian Achim, antrenorul oaspetilor:

A fost un meci echilibrat, marcat puțin de miza finalei. Am fost depășiți din punct de vedere al intensității și din punct de vedere fizic. Am primit 27 de puncte pe contraatac și după recuperări ofensive, ceea ce este mult prea mult. O treime din punctele marcate sunt doar așa. În situația asta nu ai cum să ai pretenții pentru că orice apărare bună pe care o făceam se termina cu recuperarea lor ofensivă și era transformată în niște puncte. Evident, asta a crescut moralul echipei adverse, noi am căzut și acolo s-a făcut diferența. Sper să fim mai buni în aceste aspecte în meciul doi.

Cel mai bun pariu

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 48.8%
Castigate: 20/41
Am ales Oradea +5.5 in meciul 1, si acum aleg aproape acelasi pronostic, in ciuda scorului din prima partida. Au fost 26-27 de minute in care cele doua echipe au fost egale, ba chiar bhorenii au ratat nepermis din pozitii favorabile. Vad un meci secund in stilul primului, dar cu Broussard trezindu-se la conducere, iar Valeika si Baciu punand mai multa presiune sub panou. Astea doua capitole iau lipsit mult Oradei in meciul inaugural: agresivitatea si precizia la finalizare, bihorenii ratand de multe ori in situatii extrem de simple. Da, Clujul este din nou echipa favorita, insa vad un meci secund in care Achim sa faca ajustarile necesare pentru a-l surprinde pe Silvasan. Ma astept astfel la un duel extrem de echilibrat, iar handicapul de la Fortuna este de departe cel mai bun de pe piata.

U BT Cluj - CSM Oradea (ora 20:00)
Pronostic: CSM Oradea +6.5 puncte Cota: 1.84

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
53 din 83 64% +1046.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here