Coasta de Fildes – DR Congo ponturi pariuri – 07.02.2024

Scris de Alex Iacob07/02/2024
1
2.20
X
2.90
2
4.10
Coasta de Fildes
DR Congo
COTA PONT
1.47

Miercuri, 07 februarie 2024, incepand cu ora 22:00, pe Stade Olympique Alassane Ouattara, din Abidjan, arbitrul Ibrahim va fluiera startul meciului dintre Coasta de Fildes si DR Congo, duel din semifinalele Cupei Africii, care se disputa chiar in Coasta de Fildes.

Coasta de Fildes

 • De la castigarea trofeului Cupei Africii, in anul 2015, Coasta de Fildes spera la o noua performanta si in 2024, chiar la ea acasa.
 • A suferit foarte mult pe parcursul acestui turneu, iar la cum au decurs lucrurile nu prea ii dadea nimeni sanse sa ajunga pana aici;
 • A pierdut 2 din 3 meciuri in grupe, cu Guineea Ecuatoriala si cu Nigeria, insa a prins un loc 3 care a calificat-o mai departe.
 • In optimi si sferturi a avut meciuri foarte dificile; a trecut de Senegal la penlaty-uri, dupa un 1-1, in cele 120 de minute joc. De asemenea, tot 1-1 a fost si cu Mali, insa chiar in prelungirile prelungirilor a venit golul calificarii.
 • Coasta de Fildeș il are suspendat pe Serge Aurier, pentru acumulare de cartonașe; Odilon Kossounou, este si el exclus pentru cartonasul rosu primit împotriva lui Mali; de asemenea si Oumar Diakite, a fost si el eliminat in prelungirirle prelungirilor, dupa ce a marcat golul calificarii in semifinale, chiar la ultima faza a meciului. 

DR Congo

 • Nu a reusit sa castige nici un meci in grupe, insa a facut 3 egaluri si a reusit sa termine pe locul 2, intr-o grupa castigata de Maroc, din care a mai facut parte Zambia si Tanzania. 
 • In optimi a reusit sa treaca surprizantor de Egipt, cu care a terminat tot la egalitate, 1-1, dupa 120 de minute reusind sa o elimine la penalty-uri.
 • In sferturi a trecut ceva mai lejer de Guinea, pe care a invins-o cu scorul de 3-1.
 • A reusit sa castige aceasta competitie in anul 1974 și a fost învinsă în ambele semifinale din 1998 și 2015, dar și-a asigurat locul trei în ambele ediții.
 • Oamenii lui Desabre au fost fără Gael Kakuta, în optimile de finală și în sferturile de finală, iar mijlocașul ofensiv este îndoielnic pentru acest meci. Daca acesta nu ar reveni dupa accidentare, "leoparzii" ar putea numi o echipă neschimbată pentru semifinală.
 • Au 4 jucători care riscă sa fie suspendați într-o potențială finală, daca va primi cartonas: Mbemba, Masuaku, Dylan Batubinsika și Theo Bongonda.

Intalniri directe

Ultima partida directa dintre cele doua nationale a avut loc anul trecut la Campionatul Natiunilor Africii, atunci cand scorul s-a terminat 0-0. 

Echipe probabile

Coasta de Fildes

22:00

DR Congo

Fofana 

Singo 

Ndicka 

Boly 

Konan 

Seri 

Kessie 

Pepe

Fofana,

 Adingra

Haller

echipament bzc

M'Pasi 

Kalulu 

Mbemba

Inonga 

Masuaku 

Pickel 

Moutoussamy 

Elia 

Bongonda 

Wissa

 Bakambu

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Alte ponturi bune, la meciul dintre Coasta de Fildes si DR Congo, care se pot juca in cadrul casei de pariuri Superbet sunt urmatoarele:

• Pauza sau Final X, la o cota de 1.50.

• Sub 8.5 suturi pe poarta, la o cota de 1.55.

• Sub 10.5 cornere, la o cota de 1.52.

Coasta de Fildes – DR Congo ponturi pariuri

Recomandarea propusa de mine pentru acest meci „sub 2.5 goluri”, la o cota 1.47, in cadrul casei de pariuri Betano. Am ales acest pronostic deoarece ma astept la un meci foarte inchis, ambele echipe practica un joc defenisv, un joc de uzura si cu siguranta nu va risca nici una sa se avante in ataca, fiindca miza meciului este una foarte mare.

De altfel, pe tot parcursul acestui turneu, nu am avut meciuri spectaculoase atunci cand au jucat cele doua nationale. 4 din cele 5 meciuri jucate de Coasta de Fildes, la acest turneu final s-au terminat cu sub 2.5 goluri. De partea cealalta, aceeasi statistca o are si DR Congo, 4 din cele 5 partide s-au terminat cu 2.5 goluri.

Cele doua echipe s-au intalnit anul trecut la Campionatul Natiunilor Africii si am avut parte de un 0-0 si nu este exclus ca acest lucru sa se intample si acum.
Alex Iacob
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Coasta de Fildes – DR Congo
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: