Elisabetta Cocciaretto – Ana Bogdan ponturi pariuri 02.04.2024

Scris de adrian198102/04/2024
1
1.55
X
0.00
2
2.45
Elisabetta Cocciaretto
Ana Bogdan
COTA PONT
1.85

Este posibil ca revenirea pe zgura sa fie un pansament pentru Ana Bogdan care dupa finala de la Cluj-Napoca a pierdut in primul tur la Indian Wells si la Miami. Aici la Charleston, in primul tur o va intalni pe Elisabetta Cocciaretto, meciul fiind programat de la ora 18:00.

Elisabetta Cocciaretto

  • Italianca Cocciaretto are 23 de ani si in acest moment ocupa pozitia 56 in clasamentul WTA, una din cele mai bune clasari ale ei din cariera.
  • Zgura este suprafata favorita a Elisabettei, asa se face ca cele mai importante rezultate din cariera, italianca le-a obtinut pe aceasta suprafata.
  • Saptamana trecuta juca turneul de 125 d epuncte pe zgura de la San Luis Potosi si ajungea pana in semifinale unde pierdea la mare lupta cu Podoroska.

Ana Bogdan

  • Ana Bogdan si-a salvat prima parte din acest sezon cu finala reusita la Cluj-Napoca, in conditii de hard indoor, in rest rezultatele ei au fost slabe.
  • Zgura ar putea fi suprafata pe care romanca sa revina la o forma buna, mai ales ca anul trecut pe zgura castiga 2 turnee de 125 de puncte, la Iasi si la Parma.
  • Ultimul turneu pe zgura la care a jucat Ana a fost cel de la Parma din septembrie 2023, pe care l-a si castigat, in 2024 nu are niciun meci pe aceasta suprafata.

Intalniri directe

1-0 este scorul intalnirilor directe in favoare Anei Bogdan care a castigat cu 6-1, 6-3 singurul meci direct oficial disputat in 2021 pe zgura de la Roland Garros.

Cote pariuri

Cele mai importante cote la pariuri arata in felul urmator:

  • 1.55 victorie Cocciaretto;
  • 2.45 victorie Ana Bogdan;
  • 1.90 peste 21.5 game-uri in meci.

Elisabetta Cocciaretto – Ana Bogdan ponturi pariuri

Cocciaretto este o zgurista foarte buna, de fapt este singura suprafata pe care performeaza bine si are jocul adaptat pentru aceasta suprafata.

Joc bun din spatele terenului, la asteptare, fara prea mult risc, sunt ingredientele cu care Cocciaretto reuseste sa faca rezultate bune pe zgura iar in general procentajele sale la serviciu nu sunt grozave.

Ana Bogdan este o jucatoare buna din spatele terenului, are si lovituri surprinzatoare, in special cu reverul reuseste sa faca multe puncte si ma astept sa stea bine in teren pe serviciul italiencei, astfel ca vad sanse bune ca Elisabetta sa nu treaca de 63% puncte castigate cu prima minge.
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Elisabetta Cocciaretto – Ana Bogdan
Pronostic: 
Cocciaretto sub 63.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 26
PROCENTAJ
62%
UNITĂȚI
+805
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: