Danielle Collins – Elena Rybakina ponturi pariuri 30.03.2024

Scris de adrian198129/03/2024
1
2.55
X
0.00
2
1.58
Danielle Collins
Elena Rybakina
COTA PONT
1.44

Prestigiosul turneu de la Miami a ajuns la sfarsit iar competitiile urmeaza sa isi desemneze castigatorii. In finala feminina lupta pentru trofeu se da intre Danielle Collins si Elena Rybakina, meciul fiind programat cu incepere de la ora 21:00 in direct pe Digi Sport 2.

Danielle Collins

  • Collins este surpriza de proportii a acestei editii ea reusind sa bata calculele hartiei si sa se califice in finala desi este abia pe locul 53 in clasamentul WTA.
  • Americanca a jucat fantastic pe parcursul acestei saptamani in care a cedat un singur set, primul jucat in turneu, in meciul cu Pera.
  • Au urmat apoi pe lista americancei Potapova, Avanesyan, Sorana Cirstea, Garcia si Alexandrova, toate surclasate de Danielle al carei joc a fost la un nivel urias.

Elena Rybakina

  • Rybakina nu este o aparitie surprinzatoare in aceasta faza a competitiei, ea a jucat finala si in editia de anul trecut fiind invinsa atunci de Kvitova.
  • Anul acesta jucatoarea din kazakstan pare hotarat sa-si ia revansa dar pana in finala a avut mult de tras, acumuland aproape 12 ore de joc in cele 5 meciuri disputate.
  • Pentru a ajunge in finala a trecut pe rand de: Tauson, Townsend, Keys, Sakkari si Azarenka cu 4 meciuri de 3 seturi si un singur meci incheiat cu 2-0 (cu Keys).

Intalniri directe

Sunt 4 intalniri directe intre cele doua, Rybakina conduce cu 3-1. Victoria lui Collins s-a intamplat in 2021 iar Rybakina a castigat 2 meciuri in 2023 si unul anul acesta, toate 3 victoriile cu 2-1 la seturi

Cote pariuri

O avem favorita la pariuri pe Rybakina cu o cota de 1.58 la victorie, un succes reusit de Collins fiind rasplatit cu cota 2.55. Pentru minim un set castigat de Collins asa cum s-a intamplat in toate cele 4 meciuri directe, cota oferita este de 1.59.

Danielle Collins – Elena Rybakina ponturi pariuri

Fortuna a deschis pariurile speciale cu o zi mai devreme, cum nu prea ii sta in obicei si am decis sa profit de aceasta linie, inferioara pe asi la Collins, chiar daca cota nu e grozava, linie pe care o consider mult prea jos.

Americanca a servit bine toata saptamana si chiar daca a avut meciuri scurte iar conditiile meteo nu au fost mereu prielnice, a reusit, 12 asi cu Pera, doar 1 cu Potapova, 6 cu Cirstea, 3 cu Garcia si 5 cu Alexandrova.

La cum am vazut-o pe Rybakina saptamana asta nu pare sa fie in forma in care sa nu primeasca asi, Azarenka i-a dat 8, Sakkari 4, Keys 3, Townsend 9 si Tauson 2.

Daca mai punem si faptul casunt asteptari pentru un meci foarte echilibrat si lung sansele ca Danielle Collins sa atinga borna de 3 asi par favorabile.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Danielle Collins – Elena Rybakina
Pronostic: 
Collins peste 2.5 asi
Cota: 
1.44 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: