Columbia – Argentina ponturi pariuri 09.06.2021

Scris de Zamfi08/06/2021

Runda cu numarul 6 din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala in America de Sud ne va aduce un duel extrem de interesant intre Columbia si Argentina. Partida se va juca de la ora 02:00 (ora Romaniei) pe Estadio Metropolitano Roberto Melendez din Barranquilla si se anunta a fi una spectaculoasa din care golurile sa nu lipseasca.

Brigada de arbitrii va fi din Chile, condusa la centru de Tobar Vargas. Iata cateva detalii si statistici ale celor doua reprezentative de fotbal:

⚽1. Columbia

Dupa 5 meciuri disputate, columbienii se afla pe locul 6 la egalitate de puncte cu Paraguay si Uruguay, acumuland 7 puncte cu un golaveraj -2 (9-11). Cel mai bun marcator este varful de atac al Atalantei, Luis Muriel, acesta punctand de 2 ori pentru nationala tarii sale.

Pe teren propriu a obtinut o victorie cu 3-0 impotriva Venezuelei, dar si o infrangere, 0-3, in fata selectionatei din Uruguay. In deplasare a inregistrat rezultate foarte surprinzatoare, astfel ca dupa remiza 2-2 in fata chilienilor, a pierdut categoric cu 1-6 pe terenul ecuadorienilor, iar in ultimul duel de afara s-a impus cu 3-0 pe terenul peruanilor. Iti recomand sa joci la goluri meciurile Comumbiei, dar si ponturi Copa America saptamana viitoare.

Nu sunt anuntate absente in tabara selectionatei conduse de R. Rueda, care dupa acest joc contra lui Messi&co. va mai juca alte 3 partide tot pe teren propriu impotriva reprezentativelor din Ecuador, Venezuela si Peru.

⚽2. Argentina

Se afla pe locul secund cu 11 puncte acumulate, la 4 lungimi distanta fata de marea rivala Brazilia, cea care a castigat toate meciurile din aceste preliminarii. In deplasare, selectionata din Argentina are 2 victorii din tot atatea meciuri, reusind sa castige cu 2-1 in Bolivia si 2-0 la Lima, contra peruanilor.

Problemele au aparut in meciurile de pe teren propriu, argentinienii nereusind sa treaca de Chile si Paraguay, in ambele partide inregistrandu-se acelasi scor 1-1. Poate obtine mai mult in seria de 3 meciuri de acasa in care vor intalni Chile, Uruguai si Paraguay.

Lionel Messi, Lautaro Martinez si Ivan Gonzalez au fiecare cate 2 goluri marcate, consemnand 6 dintre cele 7 goluri marcate pana acum de argentinieni.

⚽3. Intalniri directe

Columbienii nu s-au mai impus pe teren propriu in fata Argentinei din anul 2007, cand obtineau o victorie la limita, scor 2-1, Messi fiind pe lista marcatorilor si la acea vreme.

In ultimul duel oficial dintre cele doua reprezentative de fotbal, Columbia a facut un meci solid in fata Argentinei si a reusit sa castige in deplasare cu scorul de 2-0, marcatori fiind Martinez si Zapata. O noua victorie a Columbiei ar consemna unul dintre cele mai interesante ponturi ale meciurilor ce se disputa in aceasta perioada.

⚽4. Columbia – Argentina echipe probabile:

Columbia (4-4-2): Ospina – Tesillo, Sanchez, Mina, Medina – Luis Diaz, Uribe, Cuellar, Cuadrado – Zapata, Muriel.
Argentina (4-4-2): Martinez – Foyth, Romero, Martinez Quarta, Tagliafico – Ocampos, De Paul, Paredes, Di Maria – Messi, Martinez.

⚽5. Columbia – Argentina cote pariuri

Operatorul sportiv Maxbet online ne ofera multe cote interesante pentru acest duel, printre cele mai remarcate de mine fiind selectia ”gol in ambele reprize” la o cota de 2.05.

⚽6. Colunbia – Argentina ponturi pariuri

Columbia – Argentina ponturi pariuri

Avem foarte multe vedete pe teren la acest duel din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala din America de Sud, iar de aceea ma astept la un duel cu multe goluri.

Columbienii in toate cele 5 partide disputate au inregistrat rezultate in care selectia peste 2.5 goluri a fost de fiecare data castigatoare, in timp ce Argentina este mai pragmatica in defensiva, insa are gol marcat in fiecare partida de la aceasta editie a preliminariilor pentru Cupa Mondiala.

Asadar, ma astept la un duel cu goluri, fiind de parere ca jocul colectiv al columbienilor care vor ataca prin Cuadrado, Zapata si Muriel, dar si calitatea de la mijloc in sus a argentinienilor, prin Ocampos, Di Maria, Martinez si Messi, ne vor aduce un joc pe contre, victoria fiind atat de necesara ambelor formatii.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Columbia – Argentina
Pronostic: 
peste 2.5 goluri
Cota: 
2.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: