Columbia – Brazilia ponturi pariuri 11.10.2021

Scris de Radu Oprea10/10/2021

Estadio Metropolitano Roberto Melendez din Barranquilla gazduieste supermeciul dintre Columbia si Brazilia. Arbitrul acestei partide va fi argentinianul Patricio Loustau. Mai jos vei gasi informatii despre cele doua selectionate si un pont cu o cota buna.

⚽1. Columbia

Ocupa pozitia care duce la baraj, a 5-a asadar, iar in cele 10 runde parcurse a reusit sa adune 14 puncte. A marcat de 16 ori, insa a si primit 16 goluri, dar cu toate astea Netbet da o cota mare pentru un pariu pe ambele echipe inscriu.

Nu a mai pierdut de 5 meciuri, insa doar pe 2 dintre ele le-a castigat. Ultimele 3 rezultate de pe teren propriu au fost o infrangere, o remiza si o victorie, deci putem spune ca este inconstanta acolo.

Miguel Borja este probabil cea mai importanta absenta din cadrul selectionatei pregatite de Reinaldo Rueda. Tehnicianul in varsta de 64 de ani are in rest tot lotul la dispozitie si poate alinia un prim 11 destul de bun.

⚽2. Brazilia

Face niste calificari excelente, ea conducand clasamentul detasat, cu maxim de puncte dupa 9 etape. Doar 3 goluri a incasat, asadar are o aparare extrem de exacta, iar ofensiva isi face si ea treaba pentru ca a marcat de 22 de ori.

Are o singura infrangere in ultimele 17 partide, cea din finala Copei America cu Argentina si in acest timp a mai incurcat-o doar Ecuador. S-a impus in precedentele 12 deplasari si de aceea, cred ca unul dintre cele mai bune pronosticuri azi este cel de mai jos.

Cea mai importanta veste este cea ca revine Neymar dupa o suspendare. Roberto Firmino, Matheus Cunha si Richarlison sunt accidentati si nu se poate conta pe serviicile lor. Casemiro, mijlocasul lui Real Madrid, lipseste si el din motive personale.

⚽3. Intalniri directe

Brazilia este neinvinsa in ultimele 5 astfel de confruntari si pe 3 dintre ele le-a castigat. Una singura a fost in Columbia, iar ea a avut loc in 2017, pe aceeasi arena pe care se va juca si acum, ele remizand atunci, dupa un 1-1.

⚽4. Columbia – Brazilia echipe probabile:

Columbia (4-4-2): Ospina – S. Medina, Y. Mina, D. Sanchez, J. Mojica – J. Cuadrado, W. Barrios, J. Lerma, L. Diaz – D. Zapata, Falcao.
Brazilia (4-4-2): Ederson – Danilo, Marquinhos, T. Silva, A. Sandro – Raphinha, Fabinho, Fred, Vinicius Jr – G. Barbosa, Neymar.

⚽5. Columbia – Brazilia cote pariuri

Pentru ambele echipe marcheaza primesti o cota de 2.05 la casa de pariuri NetBet.
Tot aici ai o cota de 2.30 daca mizezi pe faptul ca vor fi mai multe goluri in a 2-a repriza.

⚽6. Columbia – Brazilia ponturi pariuri

Columbia – Brazilia ponturi pariuri

La cum arata Brazilia, mi se pare foarte putin probabil sa piarda aceasta partida. Are un lot mai valoros ca al adversarei si din punctul meu de vedere sta mai bine si pe banca tehnica. Doar ea poate sa inscrie de 2 ori, insa are o defensiva puternica si asta va limita scorul.

Neymar si compania vor dori sa continue seria de victorii din aceste preliminarii si eu cred ca vor intra foarte motivati pe gazon. Au o singura infrangere in ultimele 17 partide, iar in 11 din celelalte 16 intervalul de goluri a fost intre 2 si 5.

Columbia este posibil sa se multumeasca si cu o remiza dat fiind faptul ca da piept cu liderul detasat al acestor calificari. Nu a castigat impotriva acestei oponente in precedentele 5 intalniri directe si in 4 dintre ele s-a marcat de 2, 3 sau 4 ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Columbia – Brazilia
Pronostic: 
2X & 2-5 goluri
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: