Columbia – Chile ponturi pariuri 10.09.2021


Red
0

Cred ca va fi un joc cat se poate de echilibrat si incins fiindca este o rivalitate destul de mare intre cele 2 formatii. Nu vad diferente prea mari de valoare intre cele 2 loturi asa ca nu voi miza pe solist si am ales sa merg pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Partida va incepe vineri dimineata la ora 02:00. Vezi mai jos recomandarea mea.

Columbia

Nu a impresionat pana in acest moment in aceasta campanie de calificare la Cupa Mondiala de fotbal pentru ca in 8 meciuri a strans numai 10 puncte si astfel este pe locul 5. A marcat 13 goluri si a primit 15.

In acest moment vine dupa 3 rezultate de egalitate la rand. A fost 2-2 acasa in compania Argentinei, 1-1 in deplasarea din Bolivia si 1-1 in deplasarea din Paraguay.

Singura victorie a fost obtinuta in partida cu Peru din deplasare, scor 3-0, dar nu pot trece cu vederea umilinta din confruntarea cu Ecuador, meci pe care l-a pierdut cu 6-1.

Chile

Daca despre Columbia spuneam ca nu a impresionat, despre Chile pot zice ca a dezamagit pana acum fiindca in 8 runde a acumulat numai 7 puncte si astfel este pe locul 8. A marcat numai 8 goluri si a primit 9.

Mai ingrijorator este faptul ca pana in acest moment a obtinut o singura victorie, iar forma recenta nu este prea motivatoare.

Ii dau sanse mici sa prinda un loc de calificare, dar daca va reusi sa se impuna in aceasta depalsare va reintra in lupta pentru locul 4.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori si in general au fost meciuri foarte echilibrate, precedentele 4 terminandu-se la egalitate. Ultima data au jucat in 2020 atunci cand a fost 2-2 in Chile.

Columbia – Chile echipe probabile

Columbia (4-4-2): Ospina – Medina, Murillo, Sanchez, Tesillo – Cuadrado, Barrios, Uribe, Sinisterra – Borre, Borja.

Chile (3-5-2): Bravo – Roco, Medel, Diaz – Isla, Vidal, Baeza, Aranguiz, Vegas – Vargas, Meneses.

Columbia – Chile cote pariuri

Ma astept sa fie un joc foarte echilibrat, asa cum s-a intamplat in ultimele 4 partide directe. Merita sa risc pe cota de 3.50 pentru X final? In orice caz, mai mult incredere am in cota de 2.08 pentru X la pauza, ambele cote fiind preluate de la 888sport.

Columbia – Chile ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 62.1%
Castigate: 41/66
Ma astept sa fie un meci cat se poate de echilibrat pentru ca se intalnesc 2 formatii cam de acelasi nivel si mai mult, ultimele 4 meciuri directe s-au terminat la egalitate deci am mare incredere in pronosticul propus.
In acest moment Columbia vine dupa 3 partide incheiate la egalitate, acest lucru intamplandu-se in 3 din ultimele 4 jocuri ale lui Chile.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa fie egalitate la pauza sau la final in aceasta partida.

Columbia - Chile
Pronostic: PSF X Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here