Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri 02.12.2022

Scris de Frisk02/12/2022
1
4.90
X
4.20
2
1.63
Coreea de Sud
Portugalia
VEZI 6 PONTURI

Singura echipa interesata cu adevarat de acest meci este Coreea de Sud, care, in cazul unei victorii, ar putea ajunge in optimile de finala. Portugalia isi permite un mic respiro inaintea fazei eliminatorii. 

Pe ce post TV este Coreea de Sud - Portugalia?

Meciul este televizat in direct pe postul public de televiziune, TVR 1, iar online se vede pe TVR HD. 

Unde se joaca Coreea de Sud - Portugalia?

Meciul se disputa pe Stadionul Education City din Al Rayyan. Mai multe detalii pe program Campionatul Mondial

Informatii echipe

COREEA DE SUD

  • S-a calificat fara niciun fel de problema din zona asiatica, fiind la al optulea Campionat Mondial consecutiv. 
  • Jocul sud-coreenilor se bazeaza in special pe forta si pe latura atletica. 
  • Participarea constanta la Campionatul Mondial este si o arma tactica utilizata in razboiul cu vecinii Coreea de Nord, tara comunista. 

Coreea de Sud date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Sud-coreeni au inceput bine Mondialul din Qatar, cu o rmeiza alba contra Uruguay-ului, intr-un meci in care ambele echipe au dat senzatia ca nu vor sa piarda. 
  • Al doilea meci a insemnat un spectaculos 2-3 cu Ghana, sud-coreenii revenind de la 0-2 la 2-2. Pe final au atacat in tromba pentru a egala. 
  • Au sanse de calificare in optimile de finala in cazul unei victorii cu Portugalia, coroborata cu un rezultat favorabil in meciul Ghana - Uruguay, care se disputa de la aceeasi ora. 

PORTUGALIA

  • A trebuit sa treaca de baraj ca sa ajunga la turneul final, dupa infrangerea acasa cu Serbia, 2-1. 
  • Il are in lot pe singurul jucator de la Campionatul Mondial fara club, Cristiano Ronaldo, care si-a reziliat intelegerea cu Manchester United chiar in timpul turneului gazduit de Qatar.  
  • Sunt o formatie foarte solida, dar totusi inconstanta.
  • Nu vor juca in acest meci, din pricina accidentarilor, Nuno Mendes, danilo Perreira si Otavio. 

Portugalia date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • In meciul castigat cu Uruguay, scor 2-0, a initiat 15 atacuri periculoase, a sutat de patru ori pe spatiul portii si a obtinut sase cornere. 
  • In meciul inaugural, cu Ghana, castigat cu 3-2, cifrele statistice au inclus 11 atacuri periculoase, cinci suturi pe poarta si 3 cornere. 
  • Sunt direct calificati, de pe primul loc, fiind deja in pregatirea optimii de finala. 

Echipe Probabile

coreea de sud

17:00

portugalia

Seung-Gyu

MH Kim

M. Kim

Y. Kim

J. Kim

Kwon

Hwang

Jeung

Jung

Son

Cho

world cup logo

Costa

Dalot

Pepe

Silva

Guerreiro

Silva

Palinha

Joao Mario

Leao

Ronaldo

Ramos

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Coreea de Sud - Portugalia arbitru

Partida dintre Coreea de Sud si Portugalia va fi arbitrata de Facundo Tello, un fluieras argentinian de 40 de ani. Acesta a mai arbitrat, la Campionatul Mondial, meciul dintre Elvetia si Camerun. Inainte de plecarea spre Qatar, a condus la centru disputa dintre Boca Juniors si Racing Club, Trofeo de Campeones, in care a dat 10 cartonase rosii. 

Coreea de Sud Cote Pariuri pe care sa le joci cu PublicWin bonus

  • La categoria ponturi Campionatul Mondial ai victorie Coreea de Sud la cota de 4.90. 
  • Ambele marcheaza la cota de 1.77.
  • Peste 2. goluri la cota 1.71.
  • Prima repriza Coreea de Sud nu primeste gol la cota 2.08. 

Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri

Meciul dintre Coreea de Sud si Portugalia este clar predispus la o surpriza. Lusitanii sunt deja calificati, chiar de pe primul loc, asa ca interesul lor pentru acest meci este minor.

Mai mult, astept ca Portugalia sa odihneasca o serie dintre jucatorii de baza, in perspectiva optimilor de finala si a fazelor superioare ale Campionatului Mondial.

Pe de alta parte, sud-coreeni au sansa lor de a merge mai departe, in optimile de finala, dar pentru asta sunt obligati sa castige meciul cu Portugalia. merita incercata sansa dubla de 1X, mai ales ca ne dubleaza investitia initiala.
Frisk
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Coreea de Sud – Portugalia
Pronostic: 
1X
Cota: 
2.08 @

Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri

Eu am ales un pariu special aici pe gol marcat de Cristiano Ronaldo. Joc la Fortuna pentru ca voi primi miza inapoi daca meciul se termina cu scorul de 0-0.

Favoritul meu este cel mai important om al portughezilor si stim foarte bine ca el vaneaza toate recordurile posibile. Cauta sa inscrie cat mai mult la Cupa Mondiala si tocmai de aceea ar trebui sa intre si in acest ultim meci inca din primul 11. Oricum, Coreea de Sud pare genul de formatie impotriva careia Ronaldo va avea multe sanse.

Sa nu uitam ca acesta bate penalty-urile pentru Portugalia, poate marca oricand din lovituri libere sau cu capul la cornere. Vorbim despre atacantul perfect, care este si cautat constant cu pase de colegii sai. Cota este prea mare ca sa nu profit de ea.
AlexR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Coreea de Sud – Portugalia
Pronostic: 
Marcheaza gol – Cristiano Ronaldo (pariu anulat daca meciul se termina 0:0)
Cota: 
2.10 @

Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri

Meciul acesta are miza doar pentru Coreea de Sud, pentru ca Portugalia este deja calificata in faza eliminatorie. Cu toate acestea, portughezii vor avea pentru ce sa lupta, pentru a obtine prima pozitie din clasament, iar pentru a obtine acest lucru au nevoie doar de un singur punct.

Chiar daca lusitanii au deja doua victorii la activ, cred ca acest meci va fi o provocare pentru ei, deoarece Coreea trebuie sa arunce tot arsenalul din dotare pentru a obtine cele trei puncte.

Nu am nicio indoiala ca Portugalia este capabila sa asigure o victorie aici. Insa, intrebarea care se pune este urmatoarea. Merita tot efortul sau se vor multumi si cu un rezultat de egalitate aici?

In acest meci o sa mizez pe faptul ca nu vom avea parte de nicio reusita pe tabela de marcaj inainte de minutul 20. Niciuna dintre formatii nu a inscris mai devreme, pentru ca de fiecare data cele doua selectionate au stat si observat adversarii inainte de actioneze.
Coreea de Sud – Portugalia
Pronostic: 
Niciun gol inainte de minutul 20
Cota: 
1.55 @

Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri

Nu sunt fanul nationalelor asiatice, asta pentru ca aceste natiuni au un psihic/inconstient colectiv destul de slab, cedand foarte usor la presiune si astfel nu pot fi de incredere atunci cand vine vorba de partide decisive.

Si astfel, voi merge aici pe un bet builder, peste 1.5 goluri, sub 6.5 goluri, peste 6.5 cornere, asteptandu-ma la un meci deschis, cu ocazii de gol pentru ambele selectionate, unul care sa ofere intre 2 si 6 goluri si cel putin 7 cornere.

Meciul dintre Coreea de Sud si Ghana a oferit 5 goluri si nu mai putin de 17 cornere.
Coreea de Sud – Portugalia
Pronostic: 
Bet Builder: peste 1.5 goluri, sub 6.5 goluri, peste 6.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri

La acest duel folosesc optiunea de bet builder de la Betano. In primul rand anticipez ca arbitrul va scoate din buzunar maxim sase cartonase. Portugalia si-a asigurat calificarea in optimi si cred ca ar fi inutil ca jucatorii lui Fernando Santos sa joace dur. Ei vor incerca sa evite avertismentele, dar si accidentarile. E foarte probabil ca si Coreea sa se muleze pe acest stil de joc, astfel ca linia de 6.5 e cam ridicata.

Plusez si cu Portugalia sub 7.5 cornere. Ma astept ca lusitanii sa nu forteze in atac deoarece n-au de ce, fiind foarte probabil sa aiba un joc de asteptare, in care sa nu depuna prea mare efort pe faza ofensiva. In orice meci mi s-ar parea linia de 7.5 cornere pentru o echipa mult prea ridicata, iar aici cred ca sunt sanse extrem de mici sa fie depasita.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Coreea de Sud – Portugalia
Pronostic: 
Bet builder: Sub 6.5 cartonase in meci si Portugalia sub 7.5 cornere
Cota: 
1.50 @

Coreea de Sud – Portugalia ponturi pariuri

Cred eu ca ne asteapta o partida foarte spectaculoasa pe Education City Stadium din Al Rayyan. Asiaticii sunt obligati sa obtina victoria si de aceea vor ataca. Lusitanii sunt deja calificati, asadar sunt linistiti si pot practica un fotbal dezinvolt.

In avantposturi la Coreea de Sud gasim destui jucatori care pot face diferenta. Ma refer aici in special la Heung-Min Son, dar si la Gue-Sung Cho. Ea vine dupa un 2-3 cu Ghana, iar eu prevad un scenariu asemanator si acum.

Portugalia are o pleiada de superfotbalisti de la mijloc in sus. Voi mentiona doar 3 dintre ei: Cristiano Ronaldo, Goncalo Ramos si Rafael Leao. Ea a obtinut 2 victorii in aceasta grupa, 3-2 cu Ghana si 2-0 cu Uruguay, dar acum este foarte posibil sa incaseze gol.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Coreea de Sud – Portugalia
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: