Cota 2 la pariuri propusa de Petrea – 13 ianuarie 2019

0
786

Cota 2 la pariuri propusa de Petrea – 13 ianuarie 2019 1Vezi aici cota 2 la pariuri propusa de Petrea pentru sambata, 13 ianuarie 2019. Venim dupa ce ieri cota 2 a iesit, am sugerat in articolul trecut ca ma astept ca va reusi sa castige Kvitova finala cu Barty, se pare ca lucrurile chiar s-au incheiat, cum am crezut, dar mai important de atat, cota 2 de ieri a iesit prin faptul ca nici una dintre cele 2 jucatoare nu a reusit sa castige 7 mingi la rand. Vom incerca si acum sa ne continuam forma buna in care ne aflam si vom merge pe un singur meci din fotbal de aceasta data, care are sanse destul de ridicate sa fie verde daca il jucam cum spun eu mai jos.

    Granada B – Cartagena (ora 13:00)

  • Cartagena domina Secunda Division B pana acum dupa ce s-au scurs 19 etape, cu 39 de puncte obtinute, dar are nevoie de inca o victorie dat fiind faptul ca este urmarita de catre 4 echipe care le sufla in ceafa, diferenta intre aceste 4 echipe fiind doar de 4 puncte.
  • Ei sunt cea mai in forma echipa in acest moment cu 4 victorii si o infragere in ultimile 5 meciuri.
  • Si in deplasare sunt echipa cu cele mai multe puncte obtinute, 10 la numar.
  • De partea cealalta, gazdele sunt o echipa cu rele rezultate obtinute pe teren propriu, mai exact aproape cea mai slaba echipa ca forma in fata propriilor suporteri din toata liga, fiind intrecuti doar de Don Benito.
  • Granada vine dupa ce a pierdut ultimile 3 meciuri, cel din urma fiind chiar intr-o infrangere acasa in fata lui Don Benito, echipa care sufera fiind in zona echipelor care retrogradeaza direct.
  • Cele 2 echipe nu s-au mai intalnit pana acum, dar ma astept ca echipa cu pretentii, adica FC Cartagena sa castige meciul. Voi merge simplu pe victoria lor si ma astept chiar sa nu fie foarte strans meciul.

Pont: Rezultat final FC Cartagena @ 1.95; da click aici si adauga-l pe bilet

Cota 2 – propusa de Petrea

cota 2 13 ianuarie

Bilant Cota 2 Ianuarie 2019: 7 castigate – 5 pierdute > +245.40 u

  • Bilant Decembrie 201812 castigate – 19 pierdute > -453 u

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here