Cota unei favorite de astăzi din Europa League a scăzut vertiginos în ultima perioadă!

196

Atunci când pariază tipsterii profesionişti se uită în mod cert şi după modificările de cote care apar de la apariţia cotelor şi până în ziua meciului.

Astăzi mi-a atras atenţia în mod special o partidă în care, şi mai interesant, sunt implicate echipe din ţări în care se presupune că se măsluiesc destul meciuri pentru pariuri. În Albania este de actualitate faptul că “mafia pariurilor” îşi cam face de cap, iar Besiktas, după cum probabil ştiţi, a avut chiar probleme cu UEFA datorită implicării în meciuri trucate.

Avem la acest meci o scădere destul de profundă de cotă pentru victoria turcilor. Dacă la început bookmakerii ofereau chiar şi cote de 1.60 pentru 2 solist în prezent foarte rare sunt agenţiile unde se poate paria pe victoria lui Fenerbahce la o cotă mai mare de 1.40.

De exemplu la casa de pariuri care oferă în acest moment cea mai mare valoare pentru victoria oaspeţilor – Tempobet – cota pentru 2 solist pe 9 septembrie era de 1.70. Aceasta a scăzut până la 1.49 pe 15 septembrie, iar astăzi a ajuns la 1.48, după ce pentru câteva minute fusese chiar 1.38.

cota scazuta mult

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here