Avem cote la pariuri pentru ALEGERILE LOCALE din 11 orașe

4

Duminică, 27 septembrie 2020, au loc Alegerile Locale în România. Casele de pariuri nu puteau rata acest eveniment. Dacă majoritatea operatorilor oferă cote doar pentru viitorul primar al Bucureștiului la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE avem cote inclusiv pentru alte 11 orașe. 

Vei găsi aceste opțiuni de pariuri în secțiunea SPECIALE de pe site-ul agenției.

Cote pariuri Alegeri Locale București 2020

Pentru primăria generală a capitalei Gabriela Firea este în pole-position. Chiar dacă la alți operatori avem cote egale pentru Firea și Nicușor Dan, la Superbet actualul primar este favorit.

Bucuresti Cote Alegeri 2020

Pariază AICI pe câștigătorul alegerilor locale din București!

Cei care cred că Nicușor Dan va fi noul primar general al Bucureștiului pot specula cota de 2.10, pentru că în alte părți nu vor găsi cote mai mari de 1.90.

De asemenea sunt oferite și cote pentru primarii de sectoare. Voi prezenta în continuare primii 2 favoriți confom cotelor:

  • Sector 1: Clotilde Armand (cota 1.50), Daniel Tudorache (cota 2.30).
  • Sector 2: Dan Cristian Popescu (cota 1.35), Radu Mihaiu (cota 2.75).
  • Sector 3: Robert Negoiță (cota 1.02), Adrian Moraru (cota 8.00).
  • Sector 4: Daniel Băluță (cota 1.02), Simona Spătaru (cota 10.00).
  • Sector 5: Daniel Florea (cota 1.60), Cristian Băcanu (cota 2.20).
  • Sector 6: Ciprian Ciucu (cota 1.65), Gabriel Mutu (cota 2.10).

Cote pariuri Alegeri Locale Bacău 2020

La Bacău lupta se pare că va fi dată în 2. Actualul primar din partea PSD, Cosmin Necula, este ușor favorit în fața lui Sergiu Sechelariu. Acesta din urmă candidează ca independent.

Cu a treia șansă, dar nu foarte departe de primii 2 clasați îl avem pe Lucian Stanciu Viziteu. Candidatul USR PLUS primește o cotă de 3.50 pentru a aduce un suflu nou în orașul lui Bacovia.

Bacau Cote Alegeri 2020

Mergi pe mâna lui Necula sau a lui Sechelariu? Ori poate te aștepți să facă Lucian Viziteu o surpriză. Orice ai alege poți să pariezi aici!

Cote pariuri Alegeri Locale Brașov 2020

Sunt șanse mari ca George Scripcaru să ajungă la 20 de ani în fruntea orașului de la poalele Tâmpei. Cota pentru ca cel care este candidatul susținut de PNL să obțină un nou mandat este de doar 1.05.

Cu a doua șansă pleacă senatorul USR și candidatul USR Plus, Allen Coliban. Cu o cotă de 5.00 are șanse destul de mici de a produce surpriza. 

Brasov Cote Alegeri 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Cluj 2020

Deloc surprinzător Emil Boc este aproape sigur de câștigarea unui nou mandat. Cu o cotă de doar 1.02 actualul primar al Clujului pare să nu aibă rival.

Al doilea favorit la câștigarea primăriei din Cluj este, conform bookmakerilor, Emanuel Ungureanu. Candidatul Alianței USR PLUS primește cota 7, fiind la mare distanță de următorul candidat creditat cu șanse.

Cluj Cote Alegeri 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Constanța 2020

La fel ca în Bacău și în Constanța pare a se da o bătălie în 3 pentru fotoliul de primar. În pole position se află actualul primar. Cota pentru ca Decebal Făgădău să câștige un nou mandat este de 1.60.

Marele avantaj al celui care reprezintă PSD este că PNL a insistat și anul acesta cu Vergil Chițac. Chiar dacă în 2016 a pierdut la o diferență de peste 13% în fața lui Decebal Făgădău, bookmakerii cred că Chițac are a doua șansă, primind cota 2.10.

Surpriza la malul mării ar putea veni din partea Alianței USR PLUS. Candidatul acesteia, Stelian Ion, are totuși o cotă destul de mare, de 6.00.

Constanta Cote Alegeri 2020

Rămâne Constanța încă 4 ani cu fostul ajutor al lui Mazăre, adică Decebal Făgădău? Sau va avea un primar care din postura de parlamentar a dorit să se cumuleze pensiile speciale pentru a primi mai mulți bani? Ori crezi vom avea o surpriză plăcută, constănțenii vor ieși în număr la vot și Stelian Ion va fi noul primar al orașului după zeci de ani cu PSD la cârma orașului? Indiferent care este opțiunea ta pariază aici!

Cote pariuri Alegeri Locale Craiova 2020

După 4 ani de pauză Olguța Vasilescu se pare că va reveni la cârma Craiovei. Primar al orașului și între 2012 și 2016 aceasta nu pare a avea adversar.

Cu a doua șansă pleacă deputatul Nicolae Giugea, cel care este reprezentat al PNL-ului.

Craiova Cote Alegeri 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Galați 2020

Și la Galați tot PSD-ul pare a fi la modă. Actualul primar, Florin Pucheanu, are cota 1.08 pentru a obține un nou mandat.

Fostul președinte al clubului Oțelul Galați și totodată fostul primar al orașului, Marius Stan, pornește cu a doua șansă. Stan este reprezentantul Pro România la aceste alegeri locale.

Galati Cote Alegeri 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Iași 2020

Ieșenii se pare că vor prefera și ei continuitatea. Cel puțin dacă ne raportăm la cota 1.05 pe care o are Mihai Chirică. Asta în ciuda problemelor avute de respectivul în trecut sau de faptul că a schimbat macazul și din membru PSD este în prezent susținut de PNL.

Principala amenințare pentru Chirică este Cosette Chichirău. După ce în urmă cu 13 ani a obținut un doctorat în finanțe în SUA, Chichirău încearcă acum să dea lovitura, dar cota de 7 pe care o oferă Superbet pentru victoria acesteia îi dă puține șanse.

Iasi Cote Alegeri 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Oradea 2020

În mod normal Ilie Bolojan ar fi câștigat un nou mandat la Oradea. Acesta vizează, însă, conducerea județului și locul său ca și candidat din partea PNL a fost luat de viceprimarul Florin Birta. Cu o cotă de 1.05 la victoria nu pare a fi loc de surprize aici.

A doua șansă o are Emilian Pavel, candidatul PSD; primind cota 7.00.

Oradea Cote Alegeri 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Sibiu 2020

Astrid Fodor va câștiga foarte probabil un nou mandat de primar al Sibiului. Cota pentru ca membra Forumul Democrat al Germanilor din România să câștige alegerile din Sibiu este de doar 1.03.

Cu a doua șansă aici pleacă Adrian Bibu, cel care este candidatul PNL-ului. Cota pentru succesul lui Bibu este de 7.

Sibiu Alegeri Locale 2020

Cote pariuri Alegeri Locale Timișoara 2020

În fine, la Timișoara actualul primar liberal, Nicolae Robu, este în pole pentru un nou mandat. Cota pentru succesul acestuia este 1.30.

Principalul contracandidat pentru Robu este Dominic Samuel Fritz. Cu studii în Germania, Franța și Anglia, Fritz este cu siguranță alegerea ideală pentru timișorenii care doresc o schimbare.

Timisoara Cote Alegeri 2020

În final am și un sfat pentru tine, extra parioristic: mergi duminică la vot. Iar dacă cu ajutorul votului tău vei reuși să faci și niște bani din pariuri cu atât mai bine!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

4 COMENTARII

  1. Pai la Superbet nicidecum cotele pe care le-ai dat la Bucuresti: Nicusor Dan si Firea sunt 1.95 la1.85 deci foarte strans, iar la Fortuna Nicusor e dat castigator cu 1.70 la 2.15. Acelasi lucru la Constanta Chitac e dat favorit la Fortuna cu 1.80 la 1.90, deci Superbet este putin pesedista dar nici chiar asa (2.10 la 1.70 pentru Firea cum ai scris, cotele acelea nu exista) De fapt in afara de Superbet nici o casa nu o da favorita pe Firea. Cum naiba ai ales chiar acea casa si ai si exagerat cotele?

    • Asa erau cotele joi la ora 13:30. Intre timp poate s-au modificat. Cotele variaza si in functie de cum se pariaza. Cum scriam si in mesajul precedent, cotele sunt afisate in imagine, nu sunt text, deci n-aveam cum sa le modific.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here