Sezonul de NBA a fost suspendat pe termen nedeterminat

0

Actualizare ora 7:30Sezonul de NBA a fost suspendat pe termen nedeterminat dupa ce Rudy Gobert (Utah Jazz) a fost depistat pozitiv la analiza facuta pentru Covid-19.

Era de asteptat ca virusul COVID-19 sa limiteze si sporturile de peste ocean. Iar azi a venit primul anunt de limitare a numarului de participanti la un eveniment in statul California, dupa care, la scurt timp – anuntul oficial din partea conducerii Golden State Warriors. S-a precizat ca partida de maine seara vs Brooklyn Nets se va desfasura cu portile inchise, iar fanii isi vor primii banii inapoi pe bilete.

De asemenea – conducerea a anuntat ca toate evenimentele de la Chase Center (arena unde joaca Warriors) vor fi suspendate pana la data de 21 martie, cu optiune de prelungire, in functie de cum va evolua situatia.

Mai jos aveti declaratia oficiala:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conducerea NBA se va intalni in cursul acestei zile pentru a vedea care sunt urmatoarele masuri de luat in State – in aceasta privinta. Se iau in calcul posibilitati precum: inchiderea arenelor pentru public, mutarea meciurilor in orasele ce nu sunt afectate, sau de a muta partida in arena oponentului din meciul respectiv (daca situatia o prevede). Desigur – se va discuta si de cea mai drastica masura (una inevitabila dupa mine) – amanarea meciurilor si implicit – decalarea sezonului pana la o data ce va fi stabilita ulterior.

*LE: Conducerea NBA a suspendat sezonul NBA, mai jos aveti comunicarea oficiala:

 

 

 

 

 

 

 

 

*Articolul va fi completat pe masura ce apar informatii noi.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here