Craiova 1948 – Gaz Metan Medias ponturi pariuri 22.10.2021

Scris de Johnny21/10/2021

U Craiova 1948 are mare nevoie de un rezultat pozitiv in meciul pe care il va juca vineri impotriva lui Gaz Metan Medias. Cele doua echipe vor deschide runda cu numarul 13 din Liga 1. Partida va avea loc de la ora 17:30 pe Stadionul Ion Oblemenco.

⚽ 1. Craiova 1948.

E intr-o situatie destul de delicata. Are doar noua puncte acumulate si este clasata pe locul 14. Jocul ei este unul modest, iar Flavius Stoican nu a avut suficient timp la dispozitie ca sa-l schimbe. El a debutat pe banca tehnica abia in etapa trecuta, atunici cand echipa sa a fost invinsa cu 0-1 la Arad.

N-a mai obtinut un succes in Liga 1 din 7 august, atunci cand a invins-o pe ultima clasata, Academica Clinceni. Echipa sufera in special in atac si n-a dat decat opt goluri. In general lumea mizeaza pe pronosticuri pariuri de under in meciurile sale. De altfel in ultimele opt runde a avut doar partide de 0-2 goluri.

Dragos Albu a fost eliminat in meciul de la Arad si este suspendat. Negru si Compagno sunt la randul lor suspendati, iar Bauza si Diallo sunt accidentati.

⚽ 2. Gaz Metan Medias.

Vine dupa o victorie obtinuta la limita in fata lui Dinamo, scor 2-1. S-a impus datorita unor eurogoluri inscrise de Deaconu. Cu acele trei puncte a reusit sa urce de pe locul 14 pana pe 11 in clasament. N-a avut nici ea prestatii prea bune pana acum si are deja sapte infrangeri.

A dat totusi semne evidente de revenire in ultimele patru runde. In acest interval a obtinut sapte puncte si a fost invinsa doar de CFR Cluj. A pierdut patru din cele cinci deplasari efectuate, insa merita trecut in revista succesul surprinzator obtinut pe Arena Nationala in fata lui Rapid.

Smola, Pambou, Costea si Kanda au probleme medicale inca de la inceputul sezonului si probabil vor rata si acest meci. Nu va juca nici Moura, care este suspendat.

⚽ 3. Craiova 1948 – Gaz Metan Medias intalniri directe.

Cele doua grupari n-au intalniti directe in ultimii 10 ani.

⚽ 4. Craiova 1948 – Gaz Metan Medias echipe probabile.

Craiova 1948 (4-3-3): Mogosanu – Paramatti, Kovacic, Huyghebaert, Busu – Marquet, Asamoah, Van Durmen – Sidibe, Balan, Baeten.
Gaz Metan Medias (4-2-3-1): Valceanu – Trif, Yuri, Matricardi, Romeo – Junior, Alceus – Gradinaru, Deaconu, Horsia – Sarr.

⚽ 5. Craiova 1948 – Gaz Metan Medias pariuri.

Pentru 1-2 goluri in meci avem o cota de 1.80 la Superbet. La DNB 1 cota este de 1.47.

⚽ 6. Craiova 1948 – Gaz Metan Medias ponturi pariuri.

Craiova 1948 – Gaz Metan ponturi pariuri

Desi asteptarile sunt mari, mie Craiova nu-mi inspira prea multa incredere. Oltenii au avut prestatii slabe pana acum si nu cred ca Flavius Stoican poate schimba prea multe in jocul echipei in urmatoarele saptamani. I-am vazut pe olteni in meciul de la Arad si acestia au practicat un joc fara orizont, chiar daca nici adversara n-a fost la un nivel prea ridicat.

Gaz Metan da in schimb semne reale de revenire. Mediesenii au jucat din ce in ce mai bine, iar rezultatele din ultimele patru etape confirma acest lucru. Formatia oaspete vine foarte increzatoare la Craiova si spera sa profite de seria lunga fara succes a gazdelor. Eu merg pe mana gazarilor si va propun sa pariati pe x2.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Craiova 1948 – Gaz Metan
Pronostic: 
X2
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: