Jaqueline Cristian – Jodie Burrage ponturi pariuri 31.01.2024

Scris de adrian198130/01/2024
1
1.80
X
0.00
2
2.02
Jaqueline Cristian
Jodie Burrage
COTA PONT
1.80

La Linz se joaca un turneu feminin tare, de 500 de puncte si avem o reprezentanta acolo, pe Jaqueline Cristian care joaca in optimi cu Jodie Burrage, incepand cu ora 13:00, meciul fiind transmis in direct pe Digi Sport 2.

Jaqueline Cristian

  • Pana la acest turneu de la Linz, Jaqueline Cristian pierduse toate cele 3 meciuri din 2024 si debutul sau in sezon era deja un dezastru.
  • Foarte ciudat a evoluat si aici unde a pornit din calificari unde in primul tur a batut-o pe McNally (6-3, 6-3) dar a pierdut apoi drastic la Tauson (2-6, 0-6).
  • Surprinzator, norocul a adus-o pe tablou ca lucky looser unde a profitat de sansa si a incins-o pe Podoroska cu 6-3, 6-4.

Jodie Burrage

  • Burrageeste foarte aproape sa intre in top 100 si este posibil ca aceasta optime de finala sa o ajute sa-si indeplineasca acest obiectiv.
  • Britanica a facut 3 meciuri solide la acest turneu, pentru ca si ea a intrat din calificari reusind sa castige cu Arango in 2 seturi si cu Friedsam in 3 seturi.
  • In primul tur de pe tablou a facut un meci si mai solid cu Gracheva (locul 46 WTA) pe care a invins-o destul de clar cu 6-4, 6-0.

Intalniri directe

Nu exista pana in prezent niciun meci direct oficial disputat intre cele doua jucatoare si dupa ziua de maine vom afla care este raportul de forte in teren dintre ele.

Cote pariuri

Jaqueline Cristian beneficiaza de increderea agentiilor de pariuri si este cotata ca usor favorita cu o cota de 1.80 la victorie, in timp ce un succes reusit de Jodie Burrage este rasplatit cu cota 2.02.

Jaqueline Cristian – Jodie Burrage ponturi pariuri

Asteptarile mele sunt ca vom vedea un meci foarte echilibrat si asta o arata si cotele, imi e greu sa ma decid care dintre jucatoare are prima sansa la victorie.

Ce stiu precis este ca Burrage a servit foarte bine in aceste conditii de joc indoor si pe suprafata aceasta foarte rapida si a reusit in cele 7 seturi nu mai putin de 20 de asi, asta in conditiile a avut si seturi extrem de scurte.

Jaqueline nu este o jucatoare care sa stea foarte retrasa la retur si careia sa-i fie greu sa-i dai as, astfel ca daca britanica isi va pastra cadenta la serviciu pe care a avut-o pana acum si meciul nu va fi extrem de scurt, apreciez ca sunt sanse bune sa atinga borna de 4 asi reusiti.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Jaqueline Cristian – Jodie Burrage
Pronostic: 
Burrage peste 3.5 asi
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: