Jaqueline Cristian – Yulia Putintseva ponturi 14.09.2021

0

Dupa semifinala de saptamana trecuta pe zgura de la Karlsruhe, Jaqueline Cristian incepe noul turneu de la Portoroz, disputat pe hard, impotriva Yuliei Putintseva, o jucatoare experimentata in circuit. Meciul dintre cele doua este programat marti, in jurul orei 14:30 si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2.

1. Jaqueline Cristian

Jucatoarea din Romania, in varsta de 23 de ani, se afla in prezent pe locul 127 WTA, traversand cea mai buna perioada a carierei de pana acum.

Cele mai multe turnee le-a disputat pe zgura, iar in ultima perioada a reusit cateva victorii importante, un rezultat bun inregistrandu-l la Karlsruhe, saptamana trecuta, atingand faza semifinalelor.

Adaptarea la noua suprafata de joc, hard-ul de la Portoroz, in decurs de doar cateva zile, va fi una dificila pentru Jaqueline Cristian, avand nevoie de cateva game-uri de acomodare.

2. Yulia Putintseva

Jucatoarea in Kazakhstan, in varsta de 26 de ani, nu a urcat niciodata mai sus de locul al 44-lea WTA, aflandu-se intr-o usoara scadere de forma.

In luna iunie a reusit sa isi adjudece turneul de la Budapesta, disputat pe zgura, urmand o serie de tunree nefaste in America, pe hard.

La US Open a parasit competitia inca din primul tur, eliminata fiind in set decisiv de estonianca Kaia Kanepi.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Yulia Putintseva este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.37, iar o victorie a jucatoarei din Romania poate fi jucata la cota de 3.10.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.53., in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.40.

5. Jaqueline Cristian – Yulia Putintseva ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.5%
Castigate: 8/13
Yulia Putintseva este o jucatoare experimentata, in special pe aceasta suprafata, disputand o serie importanta de turnee in sezonul de hard nord-american, in timp ce Jaqueline Cristian vine dupa un turneu bun reusit la Karlsruhe, insa pe zgura. Cu doar 2 zile de acomodare la noua suprafata de joc, nu o creditez pe romanca cu prea multe sanse de reusita in aceasta intalnire, urmand ca jucatoarea din Kazakhstan sa fie in deplin control al partidei. Ma astept astfel la o victorie in minimum de seturi pentru jucatoarea din Kazakhstan.

Jaqueline Cristian - Yulia Putintseva
Pronostic: Yulia Putintseva 2-0 Cota: 1.93

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here