Croatia – Tara Galilor ponturi pariuri 25.03.2023

Scris de Cristian Lenga25/03/2023
1
1.60
X
3.90
2
5.50
Croatia
Tara Galilor
COTA PONT
1.50

Croatia si Tara Galilor se intalnesc sambata, 25 martie, incepand cu ora 21:45, in meciul de deschidere al Grupei D, in preliminariile EURO 2024.

Partida de fotbal se va juca pe Stadion Poljud, din Split, iar Digi Sport 3 si Prima Sport 2 sunt televiziunile care o vor transmite.

Croatia

  • Croatia s-a calificat la Cupa Mondiala din Qatar de pe primul loc dupa preliminarii, intr-o grupa din care au mai facut parte Rusia, Slovacia, Slovenia, Cipru si Malta.
  • Ulterior, in Qatar, a incheiat faza grupelor de pe pozitia a doua, prima fiind adjudecata, surprinzator, de Maroc. Belgia si Canada au facut si ele parte din aceasta grupa.
  • Si la Euro 2020 Croatia s-a calificat din postura de lider, iar la turnetul final a incheiat grupa pe locul al doilea, in spatele Angliei. Tot aici s-a mai confruntat si cu Cehia si Scotia.
  • In cele din urma, in saisprezecimile de finala, Croatia a fost eliminata de Spania.
  • In ceea ce priveste UEFA Nations League, Croatia s-a descurcat foarte bine, terminand pe prima pozitie in Grupa 1 din Liga A. De asemenea, la 14 iunie, va intalni pe Olanda in semifinala.
  • Ramai alaturi de mine pana la finalul acestui articol pentru a vedea care este sugestia mea pentru pariul zilei pentru aceasta partida.

Tara Galilor

  • Tara Galilor nu a reusit o calificare la Cupa Mondiala din Qatar, pentru ca s-a clasat pe locul al doilea in calificari, intr-o grupa din care au mai facut parte si Belgia, Cehia, Estonia si Belarus.
  • A terminat pe locul al doilea in preliminariile EURO 2020, iar la turneul final a reusit chiar sa treaca de faza grupelor de pe locul al doilea, acolo unde s-a confruntat cu Italia, Elvetia si Turcia.
  • Insa, Tara Galilor s-a oprit in saisprezecimile de finala, dupa ce a intalnit pe Danemarca, formatie care s-a impus cu 0-4.
  • In UEFA Nations League, Tara Galilor a avut probleme, insa, reusind sa obtina doar un singur punct in sase meciuri si terminand pe ultimul loc, ceea ce inseamna ca sezonul urmator va evolua in Liga B.

Intalniri directe

Croatia a reusit patru victorii in ultimele cinci intalniri directe cu Tara Galilor, in perioada 2010-2019, iar o partida, chiar ultima jucata intre cele doua, s-a terminat cu un rezulat de egalitate.

Echipe probabile

croatia

21:45

tara galilor

Livakovic

Juranovic

Sutalo

Gvardiol

Sosa

Modric

Brozovic

Kovacic

Vlasic

Kramaric

Perisic

echipament bzc

Ward

Mepham

Rodon

Cabango

Roberts

Ramsey

Ampadu

Wilson

Williams

Johnson

Moore

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La casa de pariuri Sportingbet online, victoria Croatiei are cota 1.60

De asemenea, la acelasi operator, nu inscriu ambele echipea re cota 1.63.

Croatia – Tara Galilor ponturi pariuri

Croatia a avut parte de evolutii bune in toate competitiile internationale. A participat la Euro 2020 si a trecut de faza grupelor si a fost prezenta si la Cupa Mondiala din Qatar. De asemenea, Croatia a avut un sezon bun si in UEFA Nations League, acolo unde a terminat pe prima pozitie si va juca semifinala impotriva Olandei.

Tara Galilor nu are performantele internationale ale Croatiei, si desi are jucatori de calitate in lot, niciunul dintre acestia nu il pot egala pe Gareth Bale. Totusi, un singur jucator nu poate face prea multe, tocmai de aceea nu cred ca oaspetii vor reusi sa realizeze nici macar un rezutat de egalitate.

Astfe, voi miza pe faptul ca gazdele nu pierd partida, dar si pe putine goluri, sub 3.5, prag care nu a fost depasit nici macar o data in cele sase confruntari directe pe care cele doua formatii le-au avut in trecut, jucate in perioada 2002-2019.
Croatia – Tara Galilor
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: