Croatia U21 – Anglia U21 ponturi pariuri 31.03.2021

Scris de Andrei-Chirita31/03/2021

In editia precedenta de CE, Croatia si Anglia s-au intalnit tot in ultima partida a grupei si au facut spectacol, fiind intr-o situatie similara si de aceasta data. Partida isi are start-ul de la ora 19:00, iar mai jos poti gasi recomandarea mea la piata de goluri.

⚽ 1. Croatia U21

Selectionata lui Biscan joaca cu multa incredere la acest Turneu Final si are sanse reale la calificare dintr-o grupa extrem de dificila.

Croatii ocupa locul 2 cu 3 puncte obtinute in doua partide, fiind la egalitate cu Elvetia. Chiar daca a pierdut cu Portugalia, scor 0-1, Kulenovic&Co au practicat un fotbal deschis insa fara prea mare succes pe faza ofensiva.

Descatusarea insa a venit in partida cu Elvetia cand croatii reuseau sa inscrie de 3 ori si sa isi adjudece victoria. Probleme insa si in defensiva pentru acestia care au incasat 2 goluri.

⚽ 2. Anglia U21

Asteptarile erau mult mai mari din partea selectionatei conduse de la margine de Boothroyd care nu a obtinut niciun punct la acest Turneu Final.

Doua infrangeri din tot atatea partide pentru britanici care mai au doar sanse matematice la calificare, dar totul pare imposibil dupa reprezentatiile avute. A avut ghinion la primul joc cu Elvetia (0-1) in care a dominat la capitolul posesie si numar de ocazii insa nu a stiut sa le fructifice.

Nu acelasi lucru il putem spune si despre partida cu Portugalia (0-2) in care britanicii aproape ca nu au existat, neavand niciun sut pe spatiul portii, iar energia aproape ca nu mai exista dupa 75 de minute.

⚽ 3. Intalniri directe

In vara anului 2019, cele doua selectionate se intalneau chiar la CE din Italia unde remizau cu un scor spectaculos de 3-3 chiar in ultima partida din grupa.

⚽ 4. Croatia U21 – Anglia U21 echipe probabile

Croatia U21 (4-3-3): Semper – Bradaric, Vuskovic, Erlic, Sverko – Bistrovic, Moro, Franjic – Ivanusec, Kulenovic, Majer

Anglia U21 (4-3-3): Ramsdale – Sessegnon, Guehi, Godfrey, Tanganga – Davies, Skipp, Smith Rowe – Sessegnon, Nketiah, Madueke

⚽ 5. Croatia U21 – Anglia U21 cote pariuri

Pariaza pe o cota de 3,10 pentru ca Anglia sa inscrie in ambele reprize, chiar la Publicwin, agentie la care poti juca online dupa ce deschizi cont asa cum ti-am aratat pas cu pas in articolul Cum imi fac cont la Publicwin.

⚽ 6. Croatia U21 – Anglia U21 ponturi pariuri

Croatia U21 – Anglia U21 ponturi pariuri

Am mare incredere intr-un nou rezultat spectaculos intre cele doua selectionate, fiind unica sansa de a incheia cu capul sus acest Turneu Final.

Croatia este in grafic pentru calificarea in semifinale insa are nevoie de un fotbal mult mai agresiv pentru a o obtine. Am vazut calitate in atacul croatilor, iar la cum au aratat cu Elvetia, au toate sansele sa inscrie, mai ales ca sunt presati si de ideea golaverajului.

Anglia nu va permite sa termine acest European cu 3 infrangeri si cred ca va avea o cu totul alta demonstratie in ultima partida. Asa s-a intamplat si in urma cu 2 ani cand ambele formatii veneau dupa doua infrangeri, iar descatusarea pentru amandoua venea tocmai in ultimul joc, fiind o posibilitate foarte mare ca situatia sa se repete.
Croatia U21 – Anglia U21
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: