Crotone – Verona ponturi pariuri 13.05.2021

Scris de Radu Oprea13/05/2021

Duelul dintre Crotone si Verona va avea loc pe Stadio Ezio Scida. El va fi arbitrat de catre o brigada condusa la centru de Luca Massimi. Iti propun un pont la acest meci, dar mai intai cred ca ar trebui sa citesti cateva detalii si statistici interesante.

⚽1. Crotone

A retrogradat deja pentru ca este lanterna rosie a clasamentului, ea avand doar 18 puncte dupa 35 de runde parcurse. In ultimele 23 de dueluri a primit gol, insa doar in 7 dintre ele nu a marcat si de aceea cred ca predictia mea ar putea fi pe biletul zilei pariuri.

Nu mai putin de 15 infrangeri are in precedentele 17 partide, exceptiile fiind 2 victorii, cu Parma si Torino. Acasa a pierdut 7 din ultimele 8 intalniri, asadar e limpede ca este la pamant.

Arkadiusz Reca si Samuel Di Carmine au probleme fizice si sansele sa ii mai vedem pe gazon in acest sezon sunt reduse. Denis Dragus se pare ca nu va prinde lotul nici de aceasta data.

⚽2. Verona

Situatia ei este foarte linistita intrucat este pe 10 cu 43 de puncte stranse in 35 de etape. Vine dupa 6 dispute in care a incasat gol, dar in 4 din ultimele 5 a inscris si daca esti in cautare de ponturi Serie A, ar trebui sa il iei in calcul si pe al meu.

Nu s-a impus in cele 6 meciuri la care am facut referire mai sus si pe 4 dintre ele, cele mai vechi, le-a pierdut. In deplasari este destul de inconstanta si in precedentele 6 are o remiza, 2 victorii si 3 infrangeri.

Marco Benassi si Miguel Veloso sunt anuntati ca fiind indisponibili din pricina unor accidentari. In rest insa, tot lotul este la dispozitia tehnicianului croat Ivan Juric.

⚽3. Intalniri directe

Verona a castigat in turul acestui campionat la limita, cu scorul de 2-1. Inainte de asta fusesera 2 remize si 2 victorii ale ambelor formatii, amandoua venind pe teren strain. Verona s-a impus ultima oara pe Stadio Ezio Scida, in Serie B, cu 2-1.

⚽4. Crotone – Verona echipe probabile:

Crotone (3-5-2): Cordaz – Djidji, Magallan, G. Cuomo – P. Pereira, J. Messias, L. Cigarini, A. Benali, S. Molina – Ounas, Nwankwo.
Verona (3-4-2-1): Pandur – M. Lovato, G. Magnani, F. Dimarco – D. Faraoni, Tameze, I. Ilic, D. Lazovic – A. Barak, Zaccagni – K. Lasagna.

⚽5. Crotone – Verona cote pariuri

Casa de pariuri Unibet ne sugereaza sa mizam pe Crotone sub 1,5 cartonase pentru o cota de 2.48.
Kevin Lasagna este favorit sa inscrie si daca mizam pe un gol marcat oricand de atacantul Veronei primim o cota de 2.40 la Unibet.

⚽6. Crotone – Verona ponturi pariuri

Crotone – Verona ponturi pariuri

Poate la inceput vom vedea un joc mai anost tinand cont de situatia din clasament a celor doua echipe. In cele din urma partida se va anima cel mai probabil, iar eu ma astept ca Verona sa fie mai activa si sa marcheze dupa pauza.

Atmosfera din vestiarul trupei vizitatoare este mult mai buna si asta se va vedea pe gazon. Lasagna, Zaccagni sau Barak sunt cativa dintre jucatorii ei care pot face diferenta. In 5 din ultimele 8 deplasari ei sau colegii lor au inscris in a 2-a repriza.

Crotone este deja retrogradata, iar jucatorii au moralul la pamant. In plus, are de departe cea mai slaba defensiva din Serie A. Ea vine dupa 18 confruntari in care a primit gol in a 2-a parte a jocului.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Crotone – Verona
Pronostic: 
Verona inscrie in repriza 2
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: