Casper Ruud – Hugo Gaston ponturi pariuri 25.07.2021

0

Turneul pe zgura de la Gstaad a ajuns la final, ultimul act al competitiei de anul acesta urmand sa se consume duminica 25 iulie, incepand cu ora 12:30. Trofeul turneului va fi disputat de norvegianul Casper Ruud si de tanarul francez Hugo Gaston, sportiv care se afla la prima finala de turneu ATP din cariera.

1. Casper Ruud

Norvegianul Ruud are doar 22 de ani si deja joaca incredibil, mai ales pe zgura, fiind pe pozitia 14 in clasamentul ATP, iar daca va continua la fel, sunt sanse bune ca pana la finalul anului sa intre in top 10.

Dup ace in prima parte a sezonului de zgura s-a oprit in semifinale la Monte Carlo, Munich si Madrid, a reusit sa castige turneul de la Geneva. Dupa turneele pe iarba a revebit la Bastad pe zgura, unde a defilat castigand turneul fara sa cedeze vreun set.

Imediat a venit aici la Gstaad unde dup ace l-a batut  pe Novak, a avut un meci ceva mai dificil cu Paire care a reusit sa-si ia un set, insa in semifinale a jucat extraordinar, surclasandu-l pe Kopriva cu 6-3. 6-0.

2. Hugo Gaston

Francezul Gaston are 20 de ani si este pe locul 155 in lume. Nu este obisnuit cu meciurile la cel mai inalt nivel, pana la acest turneu, majoritatea meciurilor sale erau la turnee Challenger, chiar in luna iulie reusise sa ajunga in finala challengerului de la Iasi.

De altfel probabil finala de la Iasi a fost si cea mai buna performanta a sa din acest an, mai jucase semifinale la un turneu mic la Oeiras si tot semifinale la un challenger pe hard Cherbourg.

Aici la Gstaad a reusit turneul carierei, dupa un prim tur castigat relativ usor cu Cerundolo, au urmat 3 meciuri senzationale pentru el, victorie cu Del Bonis in 3 seturi, apoi un meci maraton si dramatic cu Garin in care a salvat si mingi de meci, si semifinala cu Djere in care a intors meciul de la 0-1 la seturi.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori s-au mai intalnit o singura data intr-un meci oficial, in 2019, in calificarile turneului pe hard de la Paris, Ruud impunandu-se cu 2-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Ruud e favorit la pariuri cu o cota de 1.30, o victorie a lui Gaston fiind cotata cu 3.60. Un meci de 2 seturi are cota de 1.48, in timp ce un meci finalizat in 3 seturi are o cota de 2.50.

5. Casper Ruud – Hugo Gaston ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 69.6%
Castigate: 39/56
Nu cred ca sunt sanse ca Ruud sa nu castige si acest turneu, pur si simplu norvegianul joaca incredibil, dupa un inceput ceva mai greu si setul pierdut cu Paire si-a ridicat nivelul jocului si joaca aproape fara greseala.

Gaston a facut turneul carierei dar nici adversarii nu au jucat la nivelul pe care-l arata Ruud in aceasta perioada, in plus o finala de turneu ATP, in premiera pentru el, e imposibil sa nu-i dea emotii si sa nu-i afecteze jocul, macar la inceput.

Ruud nu face multe cadouri si daca jocul francezului nu va fi la cel mai inalt nivel, nu va pierde mult timp pe teren, cred ca sansele ca Gaston sa castige un set sunt extrem de mici.

Casper Ruud - Hugo Gaston
Pronostic: Gaston castiga cel putin un set? NU Cota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here