Crystal Palace – Arsenal ponturi pariuri 19.05.2021

Scris de Radu Oprea18/05/2021

Avem un derby londonez la acest mijloc de saptamana, iar el are loc pe Selhurst Park. Dau piept Crystal Palace si Arsenal intr-o partida arbitrata de catre Anthony Taylor. Pe langa un pronostic, in cele ce urmeaza vei mai gasi si cateva detalii interesante.

⚽1. Crystal Palace

Putem spune ca si-a facut treaba pentru ca este pe 14 si are 44 de puncte dupa 36 de etape. A marcat in ultimele 3 confruntari si in cea mai veche dintre ele nu a primit gol.

In 4 din precedentele 6 dispute a fost invinsa, deci este una dintre formatiile din Anglia Premier League care nu traverseaza o forma prea buna. Acasa recent a fost inconstanta si vine dupa 2 remize, 2 victorii si 2 infrangeri.

Nathan Ferguson, James McArthur, Mamadou Sakho si Connor Wickham sunt accidentati si se pare ca nu pot fi introdusi pe gazon. Nathaniel Clyne, Luka Milivojevic si Patrick van Aanholt sunt si ei incerti.

⚽2. Arsenal

A dezamagit intrucat este abia pe locul al 9-lea deoarece in 36 de runde a strans doar 55 de puncte. In 4 din ultimele 5 jocuri a inscris si in 3 dintre ele nu a primit gol, iar la cum arata apararea ei cred ca iti ofer una dintre cele mai bune predictii pariuri sportive.

Este neinvinsa de 4 meciuri si singurul rezultat slab este un 0-0 cu Villarreal in Europa League. A pierdut doar una din precedentele 10 deplasari, iar pe 6 dintre ele le-a castigat.

David Luiz este accidentat si nu se poate conta pe serviciile lui. Nu se stie nici daca Hector Bellerin si Granit Xhaka pot evolua, ambii avand probleme medicale.

⚽3. Intalniri directe

Ultimele 3 astfel de dueluri s-au incheiat la egalitate, iar scorul in turul acestui campionat a fost 0-0. In precedenta confruntare de pe Selhurst Park a fost bineinteles o remiza, un 1-1. Arsenal nu a mai castigat impotriva acestui adversar de 5 jocuri si pe unul l-a pierdut.

⚽4. Crystal Palace – Arsenal echipe probabile:

Crystal Palace (4-4-2): Guaita – J. Ward, Kouyate, S. Dann, T. Mitchell – J. Ayew, Riedewald, Schlupp, E. Eze – W. Zaha, Benteke.
Arsenal (4-2-3-1): Leno – C. Chambers, R. Holding, P. Mari, Tierney – T. Partey, Elneny – B. Saka, Odegaard, Smith Rowe – Aubameyang.

⚽5. Crystal Palace – Arsenal cote pariuri

Casa de pariuri Unibet ne sugereaza sa mizam pe minim 3 cartonase pentru o cota de 1.78.
Daca mizam pe minim un penalty acordat primim o cota de 2.80 la Unibet.

⚽6. Crystal Palace – Arsenal ponturi pariuri

Crystal Palace – Arsenal ponturi pariuri

Cel mai probabil formatia gazda se va inchide in incercarea de a scoate un punct. Pe langa asta, defensiva trupei vizitatoare a aratat foarte bine recent. Acesti doi factori ma fac sa cred ca nu vom vedea un meci spectaculos.

Crystal Palace este constienta ca daca va practica un fotbal ofensiv nu are sanse prea mari sa obtina ceva din acest joc. Doar in 2 din ultimele 8 partide avute de ea pe teren propriu s-a inscris de mai mult de 3 ori.

Arsenal a incasat un singur gol in precedentele 4 confruntari, iar asta spune multe despre cat de exacta este apararea ei in momentul de fata. Doar intr-una din ultimele 5 deplasari ale ei au fost peste 3 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Crystal Palace – Arsenal
Pronostic: 
total goluri sub 3,5
Cota: 
1.45 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: