Crystal Palace – Chelsea ponturi pariuri 01.10.2022

Scris de Zamfi01/10/2022
1
4.15
X
3.65
2
1.90
Crystal Palace
Chelsea
COTA PONT
1.50

Sambata de la ora 17:00 pe Selhurst Park din Londra va avea loc intalnirea dintre Crystal Palace si Chelsea in cadrul rundei cu  numarul 9 in Premier League. Deby-ul londonez va fi transmis pe Digi Sport 2 si Prima Sport 3.

Crystal Palace

  • Inaintea acestei runde, Crystal Palace se afla pe locul 16 in Premier League cu doar 6 puncte acumulate in 6 partide. A marcat 7 goluri si a primit 9.
  • Pe teren propriu a reusit sa obtina 4 puncte in cele 3 meciuri disputate. Arsenal este singura echipa ce a castigat pe Selhurst Park.
  • Pentru echipa pregatita de Patrick Vieira nu vor juca Butland, Gerguson si Tomkins. MCArthur este si el incert, dupa o accidentare mai veche.

Chelsea

  • In cele 6 meciuri disputate a obtinut 10 puncte marcand 8 goluri, primind 9. A inregistrat 3 victorii si o remiza, pierzand doua jocuri (1-2 la Southampton si 0-3 la Leeds). 
  • In deplasare a castigat doar un singur meci, 1-0 pe terenul lui Everton in runda de debut din Premier League.
  • Ngolo Kante nu este inca apt dupa o accidentare mai veche, in aceeasi situatie fiind si Chukwuemeka si Cucurella. Mendy este si el incert pentru acest meci.

Intalniri directe

Chelsea are 10 victorii consecutive in duelurile cu Crystal Palace, care a reusit sa inscrie doar in 4 dintre aceste meciuri. In ultimele 3 directe, Palace nu a marcat! Victoria lui Chelsea mi se pare unul dintre cele mai bune ponturi Premier League ale acestei etape.

Echipe probabile

Crystal Palace

17:00

chelsea

Guaita

Mitchell

Guehi

Andersen

Ward

Schlupp

Doucoure

Eze

Zaha

Mateta

Ayew

echipament bzc

Arrizabalaga

James

Silva

Azpilicueta

Chilwell

Jorginho

Kovacic

Mount

Havertz

Sterling

Aubameyang

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Poti paria acest duel cu bonus Publicwin in cazul in care te inregistrezi pe aceasta platforma unde vei gasi o cota de 2.02 la peste 2.5 goluri si 1.87 la ambele echipe marcheaza.

Crystal Palace – Chelsea ponturi pariuri

Se anunta un duel foarte interesant intre Crystal Palace si Chelsea in conditiile in care niciuna dintre cele doua formatii nu are un inceput prea grozav de campionat.

Palace se afla in partea inferioara a clasamentului si are nevoie de puncte, in timp ce trupa pregatita acum de G. Potter nu are nici ea o situatie prea buna, mai ales in grupele Champions League, acolo unde dupa doua meciuri a obtinut doar un singur punct.

Evident osapetii pornesc cu prima sansa, avand un lot mult mai valoros si cred ca vor reusi sa marcheze cel putin un gol in acest duel. De partea celalata, Crystal Palace joaca destul de bine acasa, dar observ ca are o medie de peste un cartonas in fiecare meci, astfel ca ma astept la acest pronostic si in acest duel.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Crystal Palace – Chelsea
Pronostic: 
Bet Combo: Cheslea marcheaza. Crystal Palace peste 0.5 cartonase in meci
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: