CSA Steaua – Chindia ponturi pariuri 27.09.2022

Scris de Zamfi27/09/2022
1
2.52
X
3.40
2
2.72
CSA Steaua
Chindia
COTA PONT
1.87

Marti de la ora 18:45 pe stadionul municipal din Mioveni va avea loc intalnirea dintre CSA Steaua Bucuresti si Chindia Targoviste in cadrul play-off-ului din Cupa Romaniei. Intalnirea va fi televizata pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport.

CSA Steaua

  • ”Militarii” s-au calificat in play-off-ul competitiei dupa ce au trecut in runda precedenta cu mari dificultati de Flacara Moreni. Au egalat la 2 in minutul 90+4, iar soarta calificarii s-a decis la penalty-uri.
  • In liga a adoua sta destul de bine fiind in acest moment pe locul 8 cu un total de 13 puncte, cu doua mai putin decat liderul Otelul Galati. Are un meci mai putin disputat, iar daca va castiga se va instala in fotoliul de lider. 
  • A primit cel putin un gol in meciurile disputate acasa si aici vorbim de nivelul ligii secunde, astfel ca ma astept sa intampine dificultati in fata Chindiei.

Chindia

  • Targovistenii au un inceput de cosmar in Superliga Romaniei, fiind in acest moment ”lanterna rosie” a clasamentului, cu doar 3 puncte in 10 meciuri disputate.
  • Continua forma slaba din sezonul precedent cand s-a salvat la baraj in fata Concordiei Chiajna, insa in acest an pare ca se indreapta cu pasi mari spre liga a doua.
  • Lotul Chindiei evident este mai bun decat al stelistilor, insa casele de pariuri probabil au tinut cont de forma celor doua formatii, astfel ca CSA porneste usor favorita.

Intalniri directe

Va fi prima intalnire oficiala dintre cele doua cluburi. Chiar si in aceste conditii cred ca putem obtine pronosticuri bune pentru acest duel destul de interesant.

Echipe probabile

csa steaua

18:45

chindia

Dinca

Wallace

Sabau

Corbu

 Draghici

 Gheorghe

 Popa

  Pacionel

 Bodisteanu

Balgiu

Chipirliu

echipament bzc

Moldovan

 Orozc

Boldor

 Celea

 Ionita

 Popadiuc

 Vorobjovas

 Akhmatov

 Negut

 Popa

 Cooper

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pariaza pe acest duel la Betano Romania unde gasesti o cota de 1.95 pentru calificarea formatiei bucurestene si 2.35 la peste 2.5 goluri.

CSA Steaua – Chindia ponturi pariuri

Anticipez un duel mai putin spectaculos in conditiile in care se intalnesc doua formatii cu profil defensiv, dar si din competitii diferite.

CSA este in liga a doua fara drept de promovare nici in acest an, in timp ce Chindia este in Superliga, dar pe ultima pozitie a clasamentului.

Faptul ca ”militarii” nu evolueaza pe teren propriu, reprezinta un dezavantaj pentru ei si avand in vedere ca targovistenii alcatuiesc un lot mult mai solid, cred ca sunt sanse destul de mari ca echipa oaspete sa obtina calificarea in faza urmatoare a Cupei Romaniei.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CSA Steaua – Chindia
Pronostic: 
Chindia se califica
Cota: 
1.87 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: