CSM Bucuresti – AEK Atena ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Florin198113/02/2021

CSM Bucuresti o va infrunta azi de la ora 13.00 pe AEK Atena in optimile de finala ale European Cup, ex-Cupa Challenge. Grecii sunt favoritii caselor de pariuri, dar echipa pregatita de Eliodor Voica nu va ceda usor.

Partida va putea fi urmarita pe canalele Digi Sport 2, Telekom Sport si Look Sport, iar daca esti in cautare de pronosticuri pentru acest joc iTi recomand articolul urmator.

1.CSM Bucuresti.

Este practic ultima detinatoare a acestui trofeu, editia 2018/2019, dupa ce a castigat finala impotriva portughezilor de la Madeira, anul trecut competitia a fost intrerupta din cauza pandemiei.

Eliodor Voica are un lot destul de bun la dispozitie, omogen, drept dovada si rezultatele obtinute in Liga Zimbrilor unde este pe locul 4 dupa cele 3 forte: Dinamo Bucuresti, Potaissa Turda si Dobrogea Sud, avand al 2-lea atac al competitiei.

Pentru a ajunge in optimile de finala ale European Cup a trecut doua tururi preliminare, dispunand pe rand de bosniacii de la MRK Sloga (61-38) si turcii Spor Toto (71-55).

2. AEK Atena.

Sezonul precedent in Grecia a terminat pe primul loc, la egalitate de puncte 38 cu Olympiakos, competitia fiind insa intrerupta dupa 20 de etape.

Este la al 3-lea sezon consecutiv in European Cup sau Cupa Challenge, in sezonul 2017/2018 a pierdut finala in fata viitoarei castigatoare, Potaisa Turda, iar in 2018/2019 a fost eliminata in semifinale de Madeira.

Pentru a ajunge in optimi a disputat un singur tur preliminar reusind sa treaca de reprezentanta statului Kosovo, Prishtina, cu o dubla victorie: 37-19 pe teren propriu si 41-8 in deplasare.

3. Intalniri directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

4. Cote pariuri CSM Bucuresti – AEK Atena.

AEK Atena a castigat cele doua partide disputate in aceasta competitie, 1.70 este cota oferita de Betano pentru victoria formatiei oaspete.
Gazdele au marcat peste 27.5 goluri in 5 din precedentele 6 meciuri, pentru peste 27.5 goluri marcate de tigri, 1.80 este cota propusa de casa de pariuri online Betano.

5. Ponturi pariuri CSM Bucuresti – AEK Atena.

CSM Bucuresti – AEK Atena ponturi pariuri

CSM Bucuresti porneste cu sansa a doua in opinia caselor de pariuri, dar eu am mare incredere in elevii lui Eliodor Voica, care fac o figura foarte frumoasa si in Liga Zimbrilor, unde inscriu foarte multe goluri, au al doilea atac al campionatului intern.

Grecii au disputat finala impotriva celor de la Potaissa Turda in 2018, in Romania au fost surclasati de ardeleni, de asemenea in anul urmator au fost eliminati de Madeira, formatia invinsa de tigri in finala.

Avantajul terenului propriu este un alt avantaj al CSM-ului in acest joc pe care Eliodor Voica a avut timp suficient sa il pregateasca foarte bine, mizez pe un succes al gazdelor, care au destula experienta in acest gen de infruntari.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CSM Bucuresti – AEK Atena
Pronostic: 
victorie CSM Bucuresti
Cota: 
2.35 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: