CSM Bucuresti – Esbjerg ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de Florin198105/02/2021

CSM Bucuresti are un meci extrem de greu pe teren propriu in compania campioanei Danemarcei, Esbjerg. Infruntarea va conta pentru faza grupelor Champions League, iar un esec ar compromite orice sansa a tigroaicelor de a prinde locul secund.

Partida va avea loc cu incepere de la ora 17.00 si va putea fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

Update ora 11.30: Elizabeth Omoregie si Gabriela Perianu au fost recuperate pentru acest joc. Esbjerg a venit la Bucuresti cu doar 12 jucatoare si fara playmaker-ul Sonja Frey.

1. CSM Bucuresti.

Bucurestencele ocupa locul 5 in grupa cu 11 puncte cumulate dupa 10 partide, aceasta poate fi ultima sansa te a prinde locul secund, ajutate evindent si de jocul rezultatelor. Pozitia a doua este detinuta de Metz care are 14 puncte dupa 11 meciuri, insa Kristinsand vine tare din urma, norvegiencele au 12 puncte dupa 7 infruntari.

Vine dupa 3 infrangeri consecutive in aceasta competitie cu Ferencvaros in deplasare, respectiv Rostov Don si Kristiansand pe teren propriu, insa acesta va fi primul joc dupa o pauza de 3 saptamani, partidele cu Bietigheim si Rostov Don fiind amanate si sunt mari sanse sa nu se mai joace din cauza imposibilitatii de a mai fi programate.

In aceste conditii are mare nevoie de victorie in fata danezelor, cumulata cu un succes la Metz, scenariu care i-ar oferi mari sanse de a evita Gyor in sferturile de finala.

Alexandrina Barbosa, Dragana Cvijic, Elizabeth Omoregie, Denisa Valcan si Gabriela Perianu sunt accidentate si nu vor evolua in acest joc.

2. Esbjerg.

Danezele vin cu un singur gand la Bucuresti, sa continue seria de victorii, un succes in acest joc le-ar asigura prezenta in faza urmatoare a competitiei in proportie de 90%.

Ocupa locul 6 cu 8 puncte dupa 11 partide disputate, in acest moment are un avans de 3 puncte fata de urmatoarea clasata, Ljubljana, la numar egal de meciuri jucate.

In fata slovenelor s-a si impus de altfel in ultimul joc al acestei competitii legand astfel doua victorii consecutive dupa cea izbutita pe terenul lui Ferencvaros.

Echipa pregatita de Jesper Jensen traverseaza cea mai buna perioada din actualul sezon, date fiind rezultatele obtinute in 2021 comparativ cu adversarii intalniti.

3. Intalniri directe.

In ultimii 4 ani cele doua formatii s-au infruntat de 5 ori, CSM Bucuresti are 4 victorii, Team Esberg trecandu-si la randul sau in cont un succes.

4. Cote pariuri CSM Bucuresti – Esbjerg.

CSM Bucuresti a marcat minim 26 de goluri in patru din precedentele cinci partide disputate, 1.72 este cota oferita de Betano pentru gazdele inscriu peste 25.5 goluri.
Esbjerg a pierdut un singur meci din ultimele 10 disputate, 1.65 este cota propusa de casa de pariuri online Betano pentru X2.

5. Ponturi pariuri CSM Bucuresti – Esbjerg.

CSM Bucuresti – Esbjerg ponturi pariuri

CSM Bucuresti are un meci extrem de dificil in compania lui Esbjerg, danezele vin cu un moral foarte bun in Romania dupa ce au suferit un singur esec in ultimele 10 partide, bifand o victorie pe terenul lui Ferencvaros si o remiza in fata celor de la Kristiansand.

Nu vad o favorita certa in aceasta infruntare, cele doua formatii fiind de valori relativ egale in acest moment, un motiv in plus sa ma astept la un joc sub semnul echilibrului, dus cap la cap pana la final.

CSM Bucuresti are cateva absente importante, este greu de crezut ca va reusi sa domine partida, cu atat mai mult sa se impuna de o maniera catgorica.

De cealalta parte, Team Esbjerg poate ridica probleme tigroaicelor, insa nu poate etala o evidenta superioritate in joc si pe tabela de scor, a pierdut totusi 4 din cele 5 infruntari directe.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CSM Bucuresti – Esbjerg
Pronostic: 
Cea mai mare diferenta de scor: sub 4.5 goluri
Cota: 
2.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: