CSM Bucuresti – Ferencvaros ponturi pariuri 18.10.2020

0

CSM Bucuresti a pierdut in ultima etapa de Champions League pe terenul lui Vipers Kristiansand, insa nu are timp de lamentari.

Duminica tigroaicele vor da piept pe teren propriu cu Ferencvaros, care vine dupa un succes total neasteptat in Danemarca contra campioanei Esbjerg.

Partida se va desfasura cu incepere de la ora 17.00 si va putea fi urmarita pe Telekomsport, Digisport si Look Plus.

1. CSM Bucuresti.

Este in grafic se poate spune, a obtinut 4 puncte din 3 partide jucate si ocupa locul 4, insa cu un succes poate urca pe doi.

In primele doua runde s-a impus pe teren propriu in fata lui Metz si in deplasarea de la Esbjerg, a venit si prima infrangere din Champions League in fata lui Vipers Kristiansand, meci in care nu a evoluat Cristina Neagu.

Cea mai buna jucatoare a lumii a revenit insa dupa problemele generate de infectarea cu Covid 19 si chiar daca nu va fi 100%, prezenta sa poate conta pentru moralul echipei, a marcat totusi 22 de goluri in doua jocuri.

Si-a facut si debutul in Liga Florilor, unde in prima etapa nu a avut nicio problema contra Gloriei Buzau de care a trecut cu scorul 32-20.

Alexandrina Barbosa a parasit dupa doar 10 minute terenul de joc in meciul cu Vipers si situatia sa medicala este incerta.

Csm Bucuresti Ferencvaros Ponturi Pariuri 18.10.2020
Sursa foto:Gsp

 2. Ferencvaros.

Debutul sau in Champions League a fost unul marcat de problemele generate de Covid, doua din cele 4 jocuri pe care trebuia sa le dispute au fost amanate din aceasta cauza.

In prima partida jucata a pierdut pe teren propriu cu Rostov Don, 25-26, dar a recuperat punctele pierdute in Danemarca contra lui Esbjerg unde s-a impus la doua goluri avans, 24-22.

Este in continuare macinata de problemele infectarii cu Covid 19, in Danemarca a avut 8 jucatoare indisponibile din acest motiv, intre timp au fost recuperate cateva, insa e clar nu se afla la parametri optimi pentru acest nivel.

3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au infruntat la inceputul acestui an, fiecare dintre ele castigand partida de pe teren propriu. 

4. Gyor – Ramnicu Valcea cote pariuri.

Csm Bucuresti Ferencvaros Ponturi Pariuri 18102020 5. Gyor – Ramnicu Valcea ponturi pariuri.

florin1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 53.8%
Castigate: 7/13
Cea mai buna marcatoare a CSM-ului la Vipers Kristiansand a fost Barbara Lazovic, care a marcat de 7 ori in Norvegia, toate reusitele sale fiind din actiune.

Chiar daca va evolua Cristina Neagu, aceasta nu va fi la parametri optimi si in mod cert se va incerca un marcaj om la om pentru a o scoate din joc.

In aceste conditii Barbara Lazovic poate fi o solutie excelenta pe faza de atac, arunca bine atat din afara semicercului, dar poate avea si patrunderi spectaculoase, fiind o jucatoare abila si foarte tehnica, care vede bine jocul.

CSM Bucuresti - Ferencvaros
Pronostic: Barbara Lazovic inscrie peste 3.5 goluriCota: 1.88

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here