CSM Bucuresti – Kristiansand ponturi pariuri 16.01.2021

Scris de Florin198115/01/2021

CSM Bucuresti are un meci foarte greu sambata pe teren propriu in compania campioanei Norvegiei, Viper Kristiansand, echipa neinvinsa in actuala editie de Champions League.

Intalnirea se va desfasura cu incepere de la ora 17.00 si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

1.CSM Bucuresti.

Are 9 meciuri disputate pana in prezent, cele mai multe dintre cele 5 echipe cu pretentii la primele doua pozitii, insa a cumulat doar 11 puncte, ocupa locul doi in grupa, dar Metz are 10 puncte dupa 7 jocuri, iar Vipers 8 dupa 5.

O victorie in acest meci este extrem de importanta, ar mentine-o cu sanse reale de merge in sferturile de finala, in caz contrar va fi imposibil de atins acest obiectiv.

In ultimul meci a pierdut 31-27 pe terenul lui Ferencvaros, a fost a 3-a partida consecutiva fara victorie, dupa remiza de acasa cu Ljubljana si esecul din deplasarea de la Rostov Don.

Cristina Neagu ramane si in actualul sezon de Champions League motorul echipei cu 51 de goluri, urmata de Barbara Lazovic si Carmen Martin cu 44, respectiv 33 de reusite.

2.Vipers Kristiansand.

Formatia vizitatoare a remizat in ultimul joc, cel de pe teren propriu cu Esbjerg, 28-28, asta dupa ce la pauza a condus 16-14. De asemenea si meciul tur dintre cele doua echipe se terminase la egalitate, 27-27.

Viperele ocupa locul 5 cu 8 puncte, insa au si doar 5 partide disputate, daca vor castiga toate restantele locul 1 le va apartine.

Nordicele au cel mai eficient atac raportat la numarul de intalniri jucate, in fiecare din cele 5 partide au marcat de cel putin 27 de ori.

Noro Mork este lidera la goluri marcate cu 28 de reusite, urmata de Linn Sulland cu 18, Henny Reistad – 17 si Jana Knedlikova – 16.

3. Intalniri directe.

Partida tur a fost castigata de Vipers cu scorul de 30-25, insa in editia precedenta a Champions League, CSM Bucuresti a castigat ambele meciuri cu nordicele.

4. Cote pariuri CSM Bucuresti – Kristiansand.

CSM Bucuresti este fara victorie in precedentele 3 partide din grupa, 1.72 este cota oferita de Betano pentru echipa oaspete sansa dubla X2.
Vipers Kristiansand a remizat in ultimele doua jocuri disputate in Champions League, 9.25 este cota oferita de Betano pentru o remiza in acest duel.

5. Ponturi pariuri CSM Bucuresti – Kristiansand.

CSM Bucuresti – Kristiansand ponturi pariuri

CSM Bucuresti a demonstrat ca poate mult mai mult, chiar pe terenul lui Ferencvaros, unde a marcat 27 de goluri, ma astept la un bun joc ofensiv al tigroaicelor si de aceasta data.

Vipers este asa cum spuneam cea mai ofensiva echipa a grupei cu minim 27 de reusite in fiecare dintre cele 5 jocuri disputate pana acum in grupele Champions League.

Gazdele numai au ce apara, doar victoria le poate da sperante pentru locul secund, iar pentru a obtine victoria au nevoie sa inscrie, defensiva nu va rezista.

Toate partidele din actualul sezon in care a fost implicata Kristiansand au avut cel putin 52 de goluri inscrise.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
CSM Bucuresti – Kristiansand
Pronostic: 
Peste 51.5 goluri inscrise
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: