CSM Bucuresti – Ramnicu Valcea ponturi handbal 11.03.2020

0

CSM Bucuresti si SCM Ramnicu Valcea se vor infrunta azi de la ora 18.30 in Sala Polivalenta din Bucuresti. Partida se va disputa fara spectatori dar se anunta una extrem de interesanta si aprig disputata, invingatoarea avand cele mai mari sanse de a castiga titlul in Liga Florilor sezonul acesta. 

CSM Bucuresti - Ramnicu Valcea ponturi handbal 11.03.2020

@Fanatik

?1. CSM Bucuresti 

Nu se regaseste in ultimele doua sezoane, aceasta situatie poate fi pusa si pe seama numarului destul de mare de jucatoare accidentate dar si de instabilitatea bancii tehnice, echipa bucuresteana fiind o adevarata devoratoare de antrenori. 

Cu un succes azi ar putea lua insa o optiune seriosa la castigarea campionatului, are 40 de puncte, 3 in minus fata de Valcea, dar care si un joc in plus, ceea ce in cazul unei victorii i-ar oferi sansa de a mai pierde un meci pana la finalul stagiunii, dar pentru asta trebuie sa se impuna la cel putin doua goluri avans. 

Iulia Curea, Laura Moisa si Nora Mork sunt accidentate, dar pentru primele doua sunt sansa sa fie recuperate. De asemenea este apta 100% si Carmen Martin, iberica absentand o perioada indelungata.

?2. Ramnicu Valcea

Si-a indeplinit obiectivul din Champions League reusind sa se califice in primele 8 echipe ale Europei acolo unde va da piept cu Metz in dubla mansa. Oltencele au astfel sansa de a evolua in Final Four-ul din luna mai gazduit de Budapesta.

Spera sa repete rezultatul din urma cu un sezon cand a castigat la Bucuresti 22-19 si a luat inca din startul campionatului o optiune importanta la titlu, acum si o remiza ar fi multumitoare, Valcea chiar egalata la puncte ar avea avantajul meciurilor directe.

Alicia Fernandez s-a confruntat cu ceva probleme medicale si prezenta sa este pusa sub semnul intrebarii.

?3. Intalniri directe

De 6 ori s-au infruntat cele doua echipe in ultimii 3 ani, Valcea are doua victorii, iar CSM 3, tirgoaicele au insa si un succes in Cupa Romaniei obtinut over time.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?4. CSM Bucuresti – Ramnicu Valcea cote pariuri

                          Vezi AICI oferta completa de pariuri!+

?5. CSM Bucuresti – Ramnicu Valcea ponturi pariuri 

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 55%
Castigate: 11/20
CSM Bucuresti are o singura optiune in acest meci si anume victoria, oricare alt rezultat pote trimite pentru al doilea an consecutiv titlul la Valcea, iar cum din sezonul viitor se anunta o singura participanta din Romania in Champions League, partida de azi devine vitala.

Valcea se va baza pe defensiva sa foarte sigura, dar ii va fi foarte greu tinand cont de varietatea si forta armelor ofensive de care dispune adversara sa, in plus oaspetele au aratat in partidele cu echipe puternice ca nu pot rezista atacurilor bine organizate.

Mizez pe un succes al gazdelor, Cristina Neagu traverseaza o perioada foarte buna de forma, de asemenea Andreea Lekic, Crina Pintea sau Dragana Cvijic pot decide prin valoare castigatoarea de azi.

CSM Bucuresti - SCM Ramnicu Valcea
Pronostic: victorie CSM Bucuresti - 1.5 goluriCota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here