CSM Oradea – CSU Sibiu (meciul 3)

0

Oradea-Sibiu-02062019

Am ajuns si la “actul 3” al finalei ligii nationale de baschet. Seria se muta la Oradea pentru urmatoarele partide, sau chiar “partida”, daca gazdele vor invinge in aceasta seara. Scorul la general este 2-0 pentru bihoreni, ce abia asteapta sa joace in aceasta seara in fata fanilor, intr-o sala Antonio Alexe plina.

Informatii despre meci

  • Au fost doua partide stranse la Sibiu, un prim meci spectaculos: 87-89, si un al doilea extrem de inchis, cu putine reusite, scor 62-64.
  • Dupa un prim meci in care am mizat pe oaspeti, cu succes, in al doilea, pronosticul a fost exclusiv pe sibieni, insa formatia ce a terminat sezonul regulat pe prima pozitie, a dat din nou gres.
  • A fost o prima repriza echilibrata, dupa care sibienii au facut un sfert 3 foarte bun, si toate pareau sa duca spre un scor de 1-1 in serie. Watson si Richard nu au fost de acord, iar ros-albastri au obtinut inca un succes important.
  • Cu 2-0 intr-o serie “best of 5”, si cu urmatoarele 2 meciuri acasa, in fata fanilor, titlul e ca si castigat pentru formatia antrenata de Cristian Achim.
  • Intr-un interviu realizat dupa “meciul 2” de la Sibiu, antrenorul bihorenilor s-a declarat extrem de multumit, catalogandu-si elevii ca “fantastici”, apreciind efortul colectiv de care au dat dovada.
  • Totodata, Achim preciza ca acum nu poate nimeni “sa se culce pe-o ureche” si sa considere finala deja castigata, pentru ca nu este asa. Tehnicianul ros-albastrilor a declarat ca va fi un “meci 3” cu o incarcatura extrem de mare, unul pe care echipa sa trebuie sa-l “transeze” in favoarea ei.
  • Ca si in cele doua partide de la Sibiu, s-a vazut perfect tactica lui Cristian Achim, in detrimentul lui Dan Fleseriu, circulatia buna a mingiei si evitarea “turnovers” fiind atuurile principale ale bihorenilor.
  • Ce mai are de facut Sibiul in acest caz? E greu de crezut ca elevii lui Fleseriu mai pot spera la ceva in aceasta campanie, si trebuie sa se multumeasca cu finala Cupei Romaniei, castigata chiar in detrimentul bihorenilor.
  • Pentru sibieni e nevoie de un “pace” ridicat in continuare, pentru a avea o sansa la victorie azi la Oradea, nu e niciun secret ca jocul ritmat este favorabil echipei din Cibin.

Pronostic:

Va fi o noua partida incinsa, intr-una din cele mai incinse atmosfere din tara, daca nu cea mai incinsa. Am fost la partide de baschet atat la Craiova, Timisoara, Bucuresti, cat si la Cluj sau Sibiu, insa atmosfera de la Oradea este una speciala, una in care adversarii castiga foarte greu.

S-a vazut asta in seria cu U BT Cluj, cand alb-negri nu au reusit sa castige vreun meci, fiind “imobilizati” in unele momente de atmosfera din sala, dar si de defensiva bihorenilor. Gazdele au moral in aceasta serie, si sunt de parere ca se vor incununa campioni chiar in aceasta seara, oferind un cadou superb fanilor.

CSM Oradea castiga meciul @1.60

Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 51.6%
Castigate: 64/124

Oradea - Sibiu
Pronostic: 1Cota: 1.60Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here