Dallas – Vegas ponturi pariuri 23.05.2023

Scris de Andrei Cinculescu23/05/2023
1
2.22
X
4.05
2
2.77
Dallas Stars
Vegas Golden Knights
COTA PONT
1.55

Avem programata a 3-a partida din seria de semi-finala dintre Dallas Stars - Vegas Golden Knights. In randurile de mai jos iti sunt prezentate informatii despre cele doua protagoniste, cat si un pont in cota 1.55!

Dallas Stars

  • Putin surprinzator, texanii din Dallas au fost invinsi si in al 2-lea joc din seria acestei semi-finale din NHL. Astfel, scorul general devine de 0-2, in favoarea gruparii din Vegas.
  • Eu sunt totusi de parere ca aceasta serie este departe de a fi incheiata. Dallas are in componenta jucatori de foarte mare calitate. Liniile ofensive si defensive s-au prezentat si ele foarte bine.
  • Se pune totusi problema daca aparatorul Hakanpaa va putea evolua in disputa de astazi. In meciul anterior, acesta a suferit o usoara accidentare, iar in momentul de fata, finlandezul este trecut pe lista jucatorilor incerti. 

Vegas Golden Knights

  • Vegas continua sa domine si play-off-ul din NHL. Dupa ce a incheiat pe prima pozitie in Conferinta de Vest, aceasta este foarte aprope de a se califca pentru a 2-a oara in istorie intr-o finala NHL. 
  • Din punctul meu de vedere, Vegas prezinta cel mai complet lot de jucatori dintre toate echipele ramase in cursa spre trofeu. Are totusi mici probleme de lot.
  • Phill Kessel si Laurent Brossoit au suferit usoare accidentari si nu se stie exact daca vor fi apti pentru a intra pe gheata. Chiar si fara cei doi, nu cred ca Vegas va avea de suferit in joc. 

Intalniri directe

Ca date statistice, Vegas a reusit sa se impuna in 4 din ultimele 10 intalniri directe, incluzand aici si partidele din seria actuala, in timp ce Dallas a adunat 6 victorii in aceste jocuri.

Nu as exclude sa vedem un rezultat de egalitate in 60 de minute, deoarece in 7 dintre cele 10 dispute, cele doua formatii au mers in over-time. 

Cote pariuri

Va recomand sa plasati bet-ul de mai jos pe site-ul de pariuri Betano, deoarece aceasta casa de pariuri ofera printre cele mai interesante selectii de pariere la meciurile din NHL, cat si cote foarte atractive. 

Dallas Stars – Vegas Golden Knights ponturi pariuri

Ma astept sa asistam la un scenariu asemanator ca in partida precedenta, asa ca la disputa din aceasta seara, am sa merg tot pe un total de minim un gol marcat in toate cele 3 perioade de joc.

Asa cum am mentionat si in randurile de mai sus, avem in fata doua formatii ce detin linii ofensive foarte solide. In plus de asta, in urma celor doua infrangeri suferite in primele doua jocuri, texanii sunt oarecum \”fortati\” sa se bazeze mai mult pe atac.

Aportul propriilor suporteri ma astept de asemenea sa aiba un cuvant important de spus. In mod normal, selectia propusa ar trebui sa fie castigatoare din nou fara probleme.
Dallas Stars – Vegas Golden Knights
Pronostic: 
Peste 0,5 goluri înscrise în toate cele 3 perioade de joc
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: