Dallas Stars – Vegas Golden Knights ponturi pariuri 29.05.2023

Scris de Andrei Cinculescu29/05/2023
1
2.25
X
4.05
2
2.72
Dallas Stars
Vegas Golden Knights
COTA PONT
1.62

In aceasta seara, incepand cu ora 03:00, American Airlines Center este gazda confruntarii dintre Dallas Stars - Vegas Golden Knights, intr-un duel ce conteaza pentru semi-finala din NHL. Pontul meu este in cota 1.62!

Dallas Stars

  • Suprinzator, Dallas a reusit sa mai prelungeasca seria cu cel putin un meci. Aceasta a reusit sa se impuna destul de clar in disputa precedenta, scor 4-2. Astfel, scorul general din serie este momentan de 3-2, in favoarea gruparii din Vegas.
  • Asa cum era de asteptat, Dallas a controlat in mare parte jocul, avand in peste 35 de minute din timp posesia pucului. De asemenea, a avut un total de 34 de suturi pe poarta, in comparatie cu cele 29 trimise de Vegas. 
  • Din pacate, Jamie Benn este in continuare suspendat si va rata si partida din aceasta seara. O alta absenta notabila este rusul Yevgeni Dadonov, acesta suferind o accidentare in partea inferioara a corpului. 

Vegas Golden Knights

  • Desi au reusit sa se impuna in primele 3 confruntari din seria acestei semi-finale din NHL, armurierii din Vegas au ramas in momentul de fata cu o singura disputa in avantaj. 
  • Nu stiu daca Vegas are forta necesara sa incheie astazi seria, mai ales in conditiile in care, acest duel va fi consumat pe arena texanilor. Personal, tind sa cred ca avem toate sansele ca aceasta serie sa se extinda in meci decisiv. 
  • Din punct de vedere al lotului, Bruce Cassidy are la dispozitie toti jucatorii importanti apti de joc. Singurele absente raman in continuare Lehner si Nolan Patrick. Ambii au fost accidentari pe tot parcursul sezonului. 

Intalniri directe

In urma victoriei obtinute in disputa precedenta, bilantul ultimelor 11 confruntari directe a ajuns la 6 victorii pentru texani si la 5 victorii pentru armurierii din Vegas. Doar doua dintre aceste partide s-au incheiat cu un numar mai mare de 6 goluri marcate. 

Cote pariuri

Va recomand din nou sa plasati bet-ul regasit putin mai jos pe platforma Betano. Asa cum am spus in articolele precedente, aceasta platforma ofere printre cele mai bune cote de pe piata, cat si un numar vast de selectii de pariere. 

Dallas Stars – Vegas Golden Knights ponturi pariuri

De aceasta data, eu am ales sa merg pe linia de sub 6,5 goluri marcate. Dupa cum putem observa si din rezultatele precedente, un singur duel s-a incheiat cu mai mult de 6 modificari de tabela.

Imi este greu sa cred ca cei doi tehnicieni vor aborda intr-o maniera mai ofensiva disputa de astazi. Vegas a fost dominata in toate meciurile de pana acum, deci probabil va incerca sa surprinda pe contre.

In aparare, ambele protagoniste se descurca exemplar, avand fiecare o medie de sub 2,80 goluri cedate pe partide. Tinand cont de aceste date si de miza jocului, in mod normal, selectia propusa ar trebui sa fie castigatoare fara probleme.
Dallas Stars – Vegas Golden Knights
Pronostic: 
Sub 6,5 goluri
Cota: 
1.62
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 38
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+699
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: