Danemarca – Belgia ponturi pariuri 17.06.2021

Scris de Bmg16/06/2021

Danemarca si Belgia se confrunta in grupa B de la EURO 2020, intr-o partida care va avea loc joi, 17 iunie.

Pe ce post TV este Danemarca – Belgia?

Meciul dintre Danemarca si Belgia va putea fi urmarit in direct pe canalul PRO TV, cu incepere de la ora 19:00.

Unde se joaca Danemarca – Belgia?

Jocul analizat se va disputa pe stadionul Parken Stadium (Copenhaga, Danemarca). Numar spectatori acceptați: cel mult 16.000.

Informatii echipe

Danemarca

Nordicii au dezamagit crunt la prima partida din grupa, fiind invinsi la limita de Finlanda, cu scorul de 0-1. Rezultatul a cazut insa in planul secund dupa prabusirea pe teren a decarului Cristian Eriksen, care a fost la un pas de moarte. Dupa reluarea partidei jucatorii danezi nu au mai fost in apele lor.

Danemarca a pierdut totusi nemeritat in etapa inaugurala, pentru ca a dominat copios ca si cifre. A avut o posesie imesa, a ratat sanse foarte mari de gol, inclusiv un penalty executat de Hojberg in minutul 74. A luat gol la singurul sut pe poarta al adversarei.

Eu mai vreau sa precizez ca danezii au o singura infrangere in precedentele 6 partide disputate, cea de care vorbeam initial. Pornesc cu a doua sansa joi la pariuri, dar pentru ca joaca acasa si pot produce surpriza, eu voi evita ponturile pe rezultat final.

  • Jucatori indisponibili: Christian Eriksen.
  • Jucatori incerti: -.

Selectioner Danemarca – Kasper Hjulmand

Avem jucatori care sunt terminati emotional, jucatori care nu ar mai fi putut intra pe teren, dar s-au tinut unii pe altii. A fost o experienta traumatizanta. Incercam sa ne revenim si sa mergem mai departe asa cum putem. Suntem profesionisti. Vom procesa ce s-a intamplat si vom continua impreuna” – Kasper Hjulmand.

Belgia

Vorbim aici despre cea mai buna echipa din clasamentul FIFA, care si-a aratat forta si in meciul de debut la EURO 2021. A castigat lejer in fata Rusiei, cu scorul de 3-0, asta chiar daca s-a jucat pe terenul adversarei.

Belgia conduce grupa acum si cel mai probabil nu va avea nicio emotie sa se califice in optimi. I-a dominat pe rusi la toate capitolele, a facut posesie si un joc extraordinar in compartimentul median. Traverseaza o perioada foarte buna si a ajuns la o serie impresionanta de 10 partide fara infrangere, indiferent de competitie. In 8 dintre ele chiar a castigat. Totul o recomanda.

Romelu Lukaku a reusit o dubla in meciul anterior si cu siguranta ca poate face spectacol si la Copenhaga. Acesta a marcat de 6 ori in ultimele 6 partide la nationala. Eu iti recomand sa accesezi pariuri speciale pe el pentru biletul zilei cota mare.

  • Jucatori indisponibili: Timothy Castagne.
  • Jucatori incerti: Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Jan Vertonghen.

Selectioner Belgia – Roberto Martinez

Cu Rusia am fost nevoiti sa pasam pe laterale mai degraba, decat sa jucam pe verticala asa cum ne place. Astfel am putea oferi fundasilor noștri spațiul necesar. Desigur, vrem sa jucam un fotbal si mai bun, sa jucam cele 90 de minute perfecte, dar realitatea este ca si adversarii ne provoaca si va trebui sa ne adaptam uneori.” – Roberto Martinez.

Danemarca – Belgia echipe probabile, conform uefa.com

  • Danemarca: Schmeichel; Wass, Kjaer, Christensen, Maehle; Delaney, Hojbjerg, Jensen; Poulsen, Dolberg, Braithwaite.
  • Belgia: Courtois; Alderweireld, Boyata, Vermaelen; Meunier, Tielemans, Dendoncker, T.Hazard; Mertens, Lukaku, Carrasco.

Danemarca – Belgia arbitru

Acest duel atat de interesant are la centru si un arbitru de top, olandezul Bjorn Kuipers. In varsta de 48 de ani, acesta are o multime de meciuri tari la activ inclusiv finale in UCL si EL, Supercupa Europei din 2011 sau finala Cupei Confederatiilor din 2013.

Kuipers nu a arbitrat in prima faza a grupelor de la EURO, fiind doar rezerva la disputa dintre Anglia si Croatia.

Date statistice

  • Precedentele 3 meciuri disputate de danezi au fost sub 2.5 goluri.
  • Statistica Danemarcei in meciurile jucate pe Parken Stadium este : 61 victorii/25 egaluri/19 infrangeri.
  • Belgia a avut cel mai bun atac din preliminarii, cu 40 de goluri marcate.
  • Aceste nationale s-au confruntat de 2 ori in 2010, de fiecare data in Liga Natiunilor; Belgia a castigat la handicap ambele partide si statistica recomanda pronosticuri EURO pe ea.
  • Belgienii au pierdut un singur meci din anterioarele 24 jucate.
  • Belgia a avut o posesie de 62% cu Rusia.
  • Danemarca a facut si ea o posesie de 64% cu Finlanda.

Danemarca – Belgia cote pariuri

  • Daca iti plac pariurile pe goluri, avem o cota de 2.50 pentru selectia „GG & 3+”
  • Avem o cota foarte buna la pariul 2 pauza/2 final, cu o valoare de 3.35
  • 3.75 este cota pentru ca Belgia sa castige si sa aiba cele mai multe cornere

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Cu un Lukaku aflat in mare forma, Belgia a aratat foarte bine in partida de debut cu Rusia. Belgienii au marcat trei goluri chiar la St. Petersburg si au demonstrat ca au venit la acest european cu ganduri mari. Acea intalnire a confirmat ca punctul forte al echipei este atacul, astfel ca ma astept ca trupa lui Roberto Martinez sa faca spectacol si in urmatoarele partide din grupa.

Danemarca n-a inscris niciun gol in poarta Finlandei, insa nu putem spune ca a jucat chiar rau. Mai mult, nordicii au trimis sase suturi pe poarta, insa norocul n-a prea fost de partea lor. De data aceasta cred ca danezii vor reusi sa fie mult mai inspirati in fata portii si cred ca vor face un meci bun pe faza de atac, mai ales ca meciul se joaca la Copenhaga. Pariez pe minim trei goluri, miza urmand a fi returnata in caz ca se marcheaza doua.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Danemarca – Belgia
Pronostic: 
Peste 2 goluri
Cota: 
1.70 @

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Belgia are o forta ofensiva extraordinara si de aceea eu unul ma astept sa inscrie destul de rapid. A castigat partida din prima runda, asadar isi permite sa isi asume riscuri. Cu o victorie merge in faza eliminatorie, deci este limpede ca va ataca.

Roberto Martinez dispune de o pleiada de jucatori de calitate in avantposturi si aici ma refer la fratii Hazard, dar si la Mertens sau Lukaku. Vine dupa 31 de dueluri in care a inscris pana in minutul 70, iar 2 au fost chiar cu adversara de acum.

Danezii au cel mai probabil probleme de ordin psihologic dupa ceea ce s-a intamplat cu colegul lor, Christian Eriksen. Asta s-a vazut cu modesta Finlanda, cand au pierdut cu 1-0, golul relativ rapid, in minutul 60.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Danemarca – Belgia
Pronostic: 
Belgia inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.50 @

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Pentru mine favorita este clara aici si o sa merg pe belgieni, chiar daca partida se joaca la Copenhaga. Acestia nu au aratat nicio emotie in prima runda cu Rusia, chiar daca au jucat pe teren advers. S-au impus cu 3-0 si si-au permis chiar sa opreasca motoarele dupa pauza. Arata foarte bine si totul ii recomanda. Lukaku este in forma maxima si tocmai de aceea astept si destule reusite pe tabela de scor, un meci de 2+ fiind destul de previzibil.

Danemarca a aratat lipsa de concentrare dupa accidentul lui Eriksen, plus ca acum este fara creierul de la mijlocul terenului. Nu vad ce poate scoate in fata unui adversar clar superior, insa este evident ca va juca ofensiv, pentru ca nu are alta sansa. Pariul in X2 merge la sigur si el.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Danemarca – Belgia
Pronostic: 
2X & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.78 @

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Cred ca va fi din nou un meci cu o incarcatura emotionala ridicata, una negativa pentru Danemarca, a carui jucatori nu cred ca pot sa isi revina prea rapid din socul trait cu Finlanda.

Drept urmare, voi merge pe Belgia in acest joc, mai precis, pe faptul ca acestia vor conduce macar la pauza in acest meci ce va avea loc din nou la Copenhaga, Danemarca avand jucatori buni, care ar putea intoarce, macar partial, un rezultat.

Belgia si-a castigat toate meciurile din preliminariile pentru Euro si vine dupa acel 3:0 sec administrat Rusiei, fiind una dintre cele mai bune selectionate de la Euro.
Danemarca – Belgia
Pronostic: 
Pauza sau Final 2
Cota: 
1.72 @

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Belgia a demonstrat in prima runda ca este una dintre favoritele la trofeu fiindca a reusit sa o invinga pe Rusia, chiar pe teren propriu, cu 3-0, fara emotii si asta fara Kevin de Bruyne pe teren.
Danemarca a fost mai mult ca sigura marcata de tragedia intamplata cu Eriksen fapt pentru care a si pierdut partida cu Finlanda. Acum are un adversar mult mai puternic si ii dau sanse foarte mici sa scoata ceva.
Este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi si Belgia trebuie sa se impuna pentru a-si asigura primul loc in grupa, dar pentru siguranta merg pe Belgia castiga cel putin o repriza.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Danemarca – Belgia
Pronostic: 
Belgia castiga oricare repriza
Cota: 
1.62 @

Danemarca – Belgia ponturi pariuri

Vom avea un duel cat se poate de interesant la Copenhaga, evident favorita fiind selectionata Belgiei, care are un lot extrem de valoros.

Danezii chiar daca evolueaza acasa nu cred ca au forta necesara de a se impune in fata lui Lukaku&co., avand in vedere ca au pierdut primul joc impotriva Finlandei, dar sa punem acest esec pe seama accidentarii teribile a lui Eriksen, astfel ca moralul danezilor a fost la pamanat. Cu o remiza mai pastreaza sanse pentru calificare, dar va avea nevoie de victorie in duelul cu Rusia, iar Finlanda sa piarda contra Belgiei. Asadar, nu o vad pe Danemarca riscand in acest duel ci mai degraba va conta pe contraatac.

Belgia cred ca va domina partida, asa cum a facut-o si in fata Rusiei care nu a avut nicio sansa la un rezultat pozitiv. Este foarte dificil sa te impui in fata unei echipe cu atatia jucatori valorosi, care evolueaza titulari la echipele lor de club; unele dintre cele mai bune din fotbalul european. In istoria recenta a intalnirilor dintre cele doua selectionate am avut 2 victorii ale Belgiei, care s-a impus cu 2-0 in deplasare si 4-2 pe teren propriu.

In concluzie, consider ca vom vedea cel putin 2 reusite si in acest duel, dar pentru o cota mai mare am mizat si pe faptul ca Belgia va avea peste 2.5 cornere.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Danemarca – Belgia
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& Belgia peste 2.5 cornere
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: