Danemarca – Bosnia si Hertegovina ponturi pariuri 06.06.2021

Scris de Radu Oprea06/06/2021

Danemarca cu Bosnia si Hertegovina dau piept pe Brondby Stadion intr-un meci amical. Pentru gazde este ultima repetitie inainte de turneul final. Am pregatit cateva informatii si un pronostic care are o cota destul de atractiva in opinia mea.

⚽1. Danemarca

Va participa la Campionatul European de fotbal 2020 si va face parte din grupa B unde mai sunt Belgia, Finlanda si Rusia. In preliminariile pentru Mondialul din 2022 este pe primul loc in grupa F. A inscris in ultimele 10 dispute si in 7 nu a incasat gol.

Vine dupa o remiza in Germania, iar inainte avusese 3 victorii la zero, deci este intr-o forma excelenta. Pe teren propriu a castigat precedentele 4 partide si este neinvinsa in ultimele 5.

Andreas Christensen s-a alaturat si el lotului dupa ce a castigat cu Chelsea finala Ligii Campionilor. Nu sunt absente importante si cand iti voi oferi ponturi fotbal EURO 2020 la jocurile ei, voi tine cont de acest aspect.

⚽2. Bosnia si Hertegovina

A ratat calificarea la turneul final care urmeaza. In calificarile pentru Campionatul Mondial din Qatar este pe penultima pozitie in grupa D. A marcat doar intr-unul din ultimele 5 dueluri, iar in 3 a incasat gol si asta m-a ajutat la capitolul ponturi sportive.

In precedentele 15 intalniri are o singura victorie cu modesta Liechtenstein, iar in acest timp a suferit 9 infrangeri, una ce-i drept la penalty-uri. Succesul la care am facut referire mai devreme e singurul din ultimele 12 deplasari, in 7 dintre ele ea fiind invinsa.

Mai multi jucatori importanti nu au fost convocati si aici ma refer in special la Edin Dzeko si Miralem Pjanic. Sead Kolasinac si Rade Krunic lipsesc fiind accidentati. Singurul om din lot cu mai mult de 16 selectii este portarul Ibrahim Sehic.

⚽3. Intalniri directe

Din 2016 nu s-au mai confruntat, ele dand piept atunci in Cupa Kirin. Din punctul meu de vedere acel meci nu mai este relevant acum.

⚽4. Danemarca – Bosnia si Hertegovina echipe probabile:

Danemarca (4-2-3-1): Schmeichel – D. Wass, Kjaer, A. Christensen, Maehle – Hojbjerg, Delaney – Skov Olsen, C. Eriksen, Braithwaite – Y. Poulsen.
Bosnia si Hertegovina (3-5-2): Sehic – A. Jovicic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic – D. Todorovic, Hadziahmetovic, V. Danilovic, Besirovic, E. Civic – E. Demirovic, Prevljak.

⚽5. Danemarca – Bosnia si Hertegovina cote pariuri

Pentru sub 9,5 cornere avem o cota de 1.97 la casa de pariuri Unibet.
Daca mizezi pe un gol marcat oricand de Yussuf Poulsen primesti o cota de 3.00 la Unibet.

⚽6. Danemarca – Bosnia si Hertegovina ponturi pariuri

Danemarca – Bosnia si Hertegovina ponturi pariuri

Danemarca este echipa mai puternica pentru ca are un lot mult mai valoros. Drept dovada, ea s-a calificat la Campionatul European, adversara ei nereusind asta. In plus, evolueaza pe teren propriu si sunt sigur ca va pune presiune la poarta oponentei sale.

Pentru selectionata scandinava este ultima repetitie inainte de a pleca la turneul final. Christian Eriksen si compania vor fi destul de motivati pentru a arata ca merita un loc in primul 11. Aceasta trupa a inscris de minim 2 ori in ultimele 4 confruntari avute acasa.

Bosnia si Hertegovina este intr-o forma extrem de slaba de ceva timp. A fost convocat un lot mai degraba experimental, cu jucatori cu putine selectii. In precedentele 3 deplasari a incasat cel putin 2 goluri, asadar defensiva nu arata prea bine.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Danemarca – Bosnia si Hertegovina
Pronostic: 
Danemarca peste 1,5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: