Danemarca – Finlanda ponturi pariuri 23.03.2023

Scris de Zamfi23/03/2023
1
1.33
X
5.00
2
10.00
Danemarca
Finlanda
COTA PONT
1.52

Danemarca si Finlanda se intalnesc joi seara de la ora 21:45 pe Parken Stadium din Copenhaga in cadrul rundei de debul in grupa H a calificarilor pentru EURO. Intalnirea va fi transmisa pe programele Digi Sport 2 si Prima Sport 3. La centru va fi un arbitru din Germania, respectiv Daniel Siebert.

Danemarca

  • Danezii au dezamagit la Cupa Mondiala, de unde au iesit inca din faza grupelor, obtinand un singur punct, chiar in primul meci, scor 0-0 contra Tunisiei. In rest, Danemarca a pierdut la limita in fata Frantei, 2-1 si Australiei, 0-1.
  • In general, Danemarca este o reprezentativa bine organizata in preliminarii. „Alb-rosii” au incheiat preliminariile pentru Cupa Mondiala din Qatar neinvinsi. In Nations League s-au clasat pe locul secund.
  • Nationala daneza este pregatita de Kasper Hjulmand, are ca obiectiv clar primul loc in aceasta grupa de calificare din care mai fac parte Slovenia, Irlanda de Nord, Kazahstan si San Marino.

Finlanda

  • Finlanda nu s-a calificat la Cupa Mondiala din Qatar. In luna ianuarie a jucat doua partide amicale, ambele pierdute; 0-1 contra Estoniei si 0-2 in Suedia.
  • Cel mai recent meci oficial pentru „bufnite” s-a desfasurat pe 26 septembrie 2022, atunci cand finlandezii au castigat cu 2-0 pe terenul Muntenegrului.
  • In grupa de Nations League, Finlanda a fost adversara Romaniei, ”tricolorii” reusind sa iasa neinvinsi din acea dubla. A fost 1-0 la Bucuresti si 1-1 la Helsinki.
  • Este pregatita de selectioneru Markku Kanerva, acesta reusind o califice la Euro 2020. Nu a reusit sa iasa din faza grupelor, dar la cel turneu final Finlanda a invins Danemarca chiar în Copenhaga.

Intalniri directe

Ultima intalnire directa a avut loc chiar la ultima editie de EURO, finlandezii castigand cu 1-0 acea partida disputata la Copenhaga. Danemarca domina la intalnirile directe si sunt de parere ca victoria in acest duel reprezinta pontul nostru pentru ziua de joi.

Echipe probabile

danemarca

21:45

finlanda

Schmeichel

 Andersen

 Kjaer

Christenen

Kristiansen

Holjbjerg

Damsgaard

Jensen

Maehle

 Holjlund

 Wind

echipament bzc

Hradecky

 Jensen

 Ivanov

 Vaisanen

 Alho

Kamara

 Kairinen

 Taylor

Antman

 Kallman

Pukki

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Acest duel este disponibil si pe Sportingbet Romania, acolo unde gasesti o cota de 1.63 pentru selectia 1X& peste 1.5 goluri si 1.98 pentru ca danezii sa castige la cel putin doua goluri diferenta.

Danemarca – Finlanda ponturi pariuri

Danemarca debuteaza in preliminarii cu un meci contra unei rivale din nord, „alb-rosii” fiind clar favoriti in aceasta disputa. Jucătorii antrenati de Kasper Hjulmand vor sa isi ia revansa, după eșecul de acum doi ani, de la Campionatul European.

De partea cealalta, Finlanda, nu a fost prezenta la turneul final din Qatar dar se concentreaza acum pe aceste preliminarii pentru a revenit din nou la un Campionat European. Finlandezii s-au calificat si la Euro 2020, dar a dezamagit parasind competitia inca din faza grupelor.

Consider ca ambele formatii vor juca destul de ofensiv, iar la final vom avea peste 1.5 goluri. De asemenea mizez si pe cornere, prezente in numar mare in jocurile nordicilor, iar borna de peste 6.5 pare usor de atins aici.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Danemarca – Finlanda
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri& Peste 6.5 cornere
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: