Danemarca – Suedia ponturi pariuri 31.01.2021

0

Marea finala a Campionatului Mondial de handbal masculin editia Egipt 2021 se va disputa duminica seara de la ora 18.30 si va pune fata in fata in lupta pentru titlul suprem doua reprezentative nordice: Danemarca si Suedia.

Partida va putea fi urmarita in Romania pe canalele Telekom Sport 4, Look Sport 4 si Telekom Sport.

1. Danemarca.

Nu a dezamagit si a reusit sa ajunga in finala competitiei gazduite de Egipt pentru a-si apara titlul, insa drumul sau catre ultimul act nu a fost chiar atat de usor.

Daca in faza grupelor nu a intampinat nicio emotie, castigand la diferente consistente toate cele 6 intalniri, in sferturi, contra Egiptului a fost la un pas de eliminare, soarta infruntarii fiind decisa dupa loviturile de departajare.

Mai mult contra faraonilor a fost eliminat Mikkel Hansen, ceea ce a atras foarte multe critici, insa cel mai bun jucator din lume a dat raspunsul contra Spaniei in semifinale, marcand 12 goluri si contribuind decisiv la victoria formatiei sale.

Are cel mai bun atac de la actualul turneu final cu 282 de reusite, Mikkel Hansen cu 41 de goluri si Mathias Gidsel cu 38, fiind cei mai eficienti jucatori, cei doi sunt si cei mai buni pasatori.

2. Suedia.

Selectionata pregatita de Glenn Soberg a venit la acest turneu final fara 7 jucatori extrem de importanti: Lukas Nilsson, Simon Jeppsson, Linus Arnesson Mikael Appelgren, Niclas Ekberg, Jesper Nielsen si Andreas Nilsson, dar in ciuda acestui fapt nu a avut nicio emotie pana in finala.

A terminat prima in Main Round cu 8 puncte, unul in plus fata de Egipt urmatoarea clasata, pentru ca apoi in sferturi sa spulbere efectiv Qatar cu scorul de 35-23, nici Franta in semifinale nu se poate spune ca a avut mai multe sanse, fiind infranta destul de lejer la 6 goluri avans.

In cazul sau extrema stanga a lui Flensburg, Hampus Wanne, este cel mai prolific jucator cu 48 de reusite, coechipierul sau la clubul german, Jim Gottfridsson, fiind cel mai bun pasator cu 31 de assist-uri.

Defensiva este punctul sau forte fara indoiala, a incasat 26 de goluri cu Franta, 23 in fata statului Qatar, respectiv 20 contra Rusiei, portarul Andreas Palicka are un procentaj al paradelor reusite de 35%, in aceste conditii a putut pregati foarte bine atacurile, iar contraatacul a functionat de minune, 82% este procentajul reusit pe aceasta faza a jocului.

3. Intalniri directe.

Danemarca a castigat 4 din cele 6 partide directe cu Suedia disputate in ultimii 6 ani, alte doua s-au terminat la egalitate.

4. Cote pariuri Danemarca – Suedia.

Danemarca a castigat 4 din precedentele 6 intalniri directe, 1.52, este cota oferita de Superbet pentru victoria danezilor.
In ultimele 4 confruntari ale danezilor s-au marcat peste 54.5 goluri, pentru peste 54.5 goluri marcate, 1.62 este cota propusa de casa de pariuri online Superbet.

5. Ponturi pariuri Danemarca – Suedia.

florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Danemarca este echipa cu cel mai eficient atac de la acest turneu final, exceptand partidele cu Bahrein si DR Congo, a marcat in medie peste 33 de goluri indiferent de adversarul intalnit.

Pe aceasta tactica va miza si de aceasta data Nicolaj Jacobsen, are arme redutabile pe faza ofensiva a echipei sale, in plus defensiva nu a fost punctul forte al danezilor, sarcina de a se opune aruncarilor adverse ii revine exclusiv doar lui Niklas Landin.

Va conta foarte mult banca de rezerve in aceasta finala, rezervele de energie vor fi esentiale la capatul unui turneu istovitor, iar danezii stau mult mai bine la acest capitol.

Danemarca - Suedia
Pronostic: Danemarca inscrie peste 28.5 goluri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic




Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here