Daniil Medvedev – Jannik Sinner ponturi pariuri 29.03.2024

Scris de sleepwalkR29/03/2024
1
2.65
X
0.00
2
1.53
Daniil Medvedev
Jannik Sinner
COTA PONT
1.61

Semifinalele de la Miami ne puteau aduce un careu de asi perfect daca priveam seed-urile, insa Alcaraz nu a mai putut duce inca un meci bun dupa apararea punctelor la Indian Wells. De acest lucru a profitat din plin Dimitrov care i-a lasat lui Carlos doar 6 game-uri.
Avem o reeditare a finalei de la Melbourne, in Australia italianul reusind sa intoarca partida de la 0-2 pe fondul scaderii nivelului lui Daniil.

Daniil Medvedev

  • Desi a jucat bine peste tot, rusul a pierdut finala la Melbourne, ca apoi sa faca doar semifinale la Dubai din pozitie de principal favorit. Au urmat puncte aparate la Indian Wells, fiind invins de acelasi Alcaraz ca in 2023 si iata-l intr-o semifinala ce cumva echivaleaza cu o finala la Miami. 
  • Este detinatorul titlului din Florida, impunandu-se 7-5 6-3 cu Sinner si cred ca e putin subevaluat in aceasta semifinala.
  • Aducerea in echipa a lui Gilles Simon pare sa dea in sfarsit roade, Daniile stand mai bine in schimburile lungi si preluand mai des initiativa in punct.
  • Desi a avut un tablou accesibil in care capii de serie nu au ajuns la intalnire, a profitat la maxim de adversari ca Fucsovics, Norrie, Koepfer si Jarry, fara sa piarda set.

Jannik Sinner

  • Cu titluri la Australian Open si Rotterdam, Sinner ajunsese in semifinale la Indian Wells fara sa fie invins in 2024. A urmat meciul cu detinatorul titlului, Alcaraz, cel care avea sa-l bata si pe Medvedev in finala.
  • A jucat putin in primele luni, comparativ cu anii trecuti, iar asta i se datoreaza unei echipe ce a facut treaba in toate compartimentele, aducandu-l pe italian in pole-position la fiecare turneu la care a luat startul.
  • Foarte putine ajustari la serviciu pentru Jannik care a ajuns sa puna mingea pe tusa atunci cand are nevoie de wide, dar si un joc mai ofensiv prin care inchide punctele venind in fata.

Intalniri directe

6-4 pentru Medvedev, rusul adjudecandu-si primele 6 intalniri, pentru ca apoi Sinner sa reduca handicapul cu victorii la Beijing, Viena, Torino si Melbourne.

Cote pariuri

Italianul porneste favorit in opinia bookmakerilor ce ni-l ofera pe alocuri putin peste 1.50, in timp ce Medvedev sare de 2.60.

Un eventual meci de 3 seturi il gasim la 2.40 la Fortuna, in timp ce tie-break-ul din primul set e cotat la 4.20 la Unibet (in conditiile in care la majoritatea caselor il au undeva la 3.50-3.60)

Daniil Medvedev – Jannik Sinner ponturi pariuri

Un meci in care Sinner porneste favorit prin prisma ultimelor 4 intalniri directe si a formei de anul asta, insa lucrurile imi par mai complexe de atat.

La Melbourne, rusul venea dupa maratonul cu Zverev din semifinale si a intrat pe teren mai hotarat sa preia initiativa, sa stea mai avansat la retur si astfel sa-i ofere mai putin timp de reactie lui Jannik, pe care daca-l lasi sa dicteze punctele asa cum isi doreste, te bate prin unghiuri si mingi luate din urcare.

Daniil nu a putut tine un nivel ridicat decat doua seturi, ca apoi sa fie sabotat de footwork si astfel impins mult in spatele liniei de fund, meciul curgand intr-o singura directie.

Meciurile bune de la Miami pe care le-a facut rusul de-a lungul timpului se traduc prin titlul obtinut anul trecut in fata aceluiasi Sinner, insa de acolo italianul a ajustat mereu in fata adversarului de azi, avand 4 victorii consecutive.

Cum am spus, Medvedev a avut lucruri de invatat din precedentele meciuri cu Jannik si cred ca are o sansa buna la victorie daca tinem cont si de faptul ca azi se joaca 2/3.

Value-ul e pe rus pentru curajosi, insa prefer o alegere mai safe, anume minim un set in care Medvedev sa sustina un nivel la fel de ridicat ca in primele doua manse de la Melbourne.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Daniil Medvedev – Jannik Sinner
Pronostic: 
Medvedev minim un set
Cota: 
1.61 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 26
PROCENTAJ
62%
UNITĂȚI
+805
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: