Alex De Minaur – Novak Djokovic ponturi pariuri 10.07.2024

Scris de adrian198109/07/2024

Novak Djokovic ataca aici la Wimbledon castigarea primului grand slam din 2024 iar in sferturile de finala va avea o misiune foarte dificila pentru ca il va intalni pe Alex De Minaur.

Meciul va fi in direct pe Eurposport si pe aplicatia Max, miercuri incepand cu ora 16:45.

Alex De Minaur

De Minaur are un sezon de exceptie, cu multe rezultate foarte bune si chiar doua titluri castigate, la Acapulco (hard) si la S-Hertoghenbosh (iarba).

Australianul este pe locul 9 in clasamentul ATP iar forma sa de moment este una grozava, pana acum in acest sezon de iarba are 7 victorii si o singura infrangere, la Londra cu Musetti.

Alex a avut si un parcurs mai lejer, este de asteptat sa fie la maximul formei fizice, a jucat pe teren doar 3 meciuri, cu Duckworth, Munar si Fils si a cedat un simngur set, cu cel din urma.

Novak Djokovic

Tinand cont de ce asteptari erau de la Djokovic inainte de acest sezon, se poate spune ca 2024 este un an slab pentru marele campion sarb.

Asta pentru ca a cedat locul 1 ATP si n-a cucerit niciun titlu pana acum cand e trecut de jumatatea sezonului, per total un sezon ratat pentru Nole pana acum.

Nici aici la Wimbledon nu mi s-a parut intr-o forma grozava, in afara meciului cu Rune in care a jucat un tenis bun, victoriile cu Fearnley si Popyrin au fost mai degraba chinuite.

Intalniri directe De Minaur - Djokovic

Desi sunt doi jucatori cu vechime in circuit, De Minaur si Djokovic nu s-au intalnit pana acum decat de 3 ori, un meci in 2023 si doua meciuri anul acesta.

Djokovic conduce cu 2-1 prin victoriile de la Australian Open (2023) si pe zgura de la Monte Carlo (2024), De Minaur s-a impus la United Cup pe hard la inceputul acestui an.

Cote pariuri De Minaur - Djokovic

Djokovic este favoritul caselor de pariuri, sarbul are cota 1.35 la victorie in timp ce pentru un succes al lui De Minaur se ofera cota 3.25.

Cine doreste sa parieze pe un meci cu multe game-uri are la dispozitie o multime de linii de under/over, se ofera cota 1.50 pentru over 34.5 game-uri sau cota 2.10 pentru over 40.5 game-uri.

Alex De Minaur – Novak Djokovic ponturi pariuri

O spun din capul locului, ma tem mai mult de o victorie cu 3-0 a lui De Minaur care sa-mi strice pariul decat de un succes la acelasi scor al lui Djokovic.

Pana la urma, insa, cred ca sunt sanse mici ca meciul sa se decida in 3 seturi, se intalnesc doi jucatori buni pe iarba care dupa cum au jucat sunt la un nivel de joc apropiat si cred ca va fi un meci pe care-l poate castiga oricine.

De Minaur a fost exceptional in anumite momente cu Fils dar a avut si o secventa de joc nu prea grozava cand a pierdut 4 game-uri la rand si setul 3.

E destul de probabil sa se intample la fel si cu Djokovic, in plus nici sarbul n-a jucat costant bine, si el are fluctuatii si de aceea apreciez ca mari sansele ca amandoi sa castige set in acest meci.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Alex De Minaur – Novak Djokovic
Pronostic: 
Peste 3.5 seturi
Cota: 
1.66

Alex de Minaur – Novak Djokovic ponturi pariuri

Poate ca aceasta linie pare mare la prima vedere, insa de Minaur e unul dintre cei mai buni jucatori de retur din circuit.

Am oscilat intre peste 2.5 break-uri de Minaur si acest pariu si am ales astfel pentru ca australianul isi procura multe mingi de break, iar Djokovic joaca complet altceva in momentul in care e pus cu spatele la zid.

Nu stiu cum va decurge aceasta intalnire pentru ca pana acum Alex nu a reusit sa-i ia set lui Djokovic… cam tot ceea ce poate face australianul, sarbul face si mai bine, dar la aceasta varsta e posibil ca Novak sa dea rateuri in a doua saptamana, mai ales ca a pierdut cate un set cu Fearney si Popyrin, iar genunchiul operat in urma cu 3 saptamani nu are cum sa fie la capacitate maxima.

sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Alex de Minaur – Novak Djokovic
Pronostic: 
de Minaur peste 7.5 mingi de break
Cota: 
2.05
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: