Dijon – Nantes ponturi pariuri 16.05.2021

Scris de Johnny16/05/2021

Nantes are mare nevoie de un succes in deplasarea pe care o va efectua duminica seara pe terenul lui Dijon. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 22:00 in penultima etapa din Ligue 1. Confruntarea va avea loc pe Stade Gaston Gerard.

⚽ 1. Dijon.

E ultima clasata si de mult a iesit din lupta pentru salvarea de la retrogradare. A avut prestatii catastrofale in acest sezon si a adunat doar 18 puncte. Vine dupa un esec categoric suferit in etapa trecuta pe terenul lui Angers, scor 0-3. Are trei infrangeri consecutive, iar in acest interval a incasat nu mai putin de 13 goluri.

A pierdut sase din precedentele sapte partide de pe teren propriu. In acest sezon are doar un singur succes acasa. In 12 din cele 18 partide de pe Gaston Gerard nici macar n-a inscris gol. Avand in vedere acestei lucruri, ne putem da seama cat de slab este nivelul sau de joc.

Celina rateaza aceasta confruntare din cauza unei suspendari. Assale si Benzia sunt accidentati, iar Boey, Lautoa, Chala si Gueye sunt deocamdata considerati incerti.

⚽ 2. Nantes.

E la mare lupta pentru salvarea de la retrogradare. Este pozitionata chiar pe locul de baraj din Franta Ligue 1. Pare sa se fii trezit in al 12-lea ceas si vine dupa o serie de trei victorii consecutive. In aceste confruntari a practicat un fotbal extrem de bun si de fiecare data a marcat minim doua goluri.

Distanta pana la locul 17 este de doar un punct. O vad cu sanse bune sa urce in clasament, mai ales ca in aceasta etapa intalneste o adversara cat se poate de modesta. Joaca foarte bine in deplasare, acolo unde a castigat trei din ultimele patru partide. In acest interval a invins-o inclusiv pe PSG.

Nu exista niciun fel de probleme de efectiv inaintea acestei confruntari.

⚽ 3. Dijon – Nantes intalniri directe.

Daca te gandesti ca pronosticul zilei e 2 solist, trebuie totusi sa stii ca ultimele doua meciuri directe s-au incheiat la egalitate. Totusi, Dijon n-a mai batut-o pe Nantes de aproape trei ani.

⚽ 4. Dijon – Nantes echipe probabile.

Dijon (3-5-2): Allagbe – Panzo, Manga, Coulibaly – Muzinga, Ndong, Marie, Ebimbe, Chafik – Balde, Konate.
Nantes (4-2-3-1): Lafont – Appiah, Pallois, Castelletto, Corchia – Chirivella, Louza – Simon, Blas, Muani – Coulibaly.

⚽ 5. Dijon – Nantes cote pariuri.

Winmasters are o cota de 2.00 la peste 1.5 goluri marcate in repriza a doua. Pentru gol marcat pana in minutul 30 cota e de 1.86.

⚽ 6. Dijon – Nantes ponturi pariuri.

Dijon – Nantes ponturi pariuri

Nantes are nevoie disperata de un succes, lupta pentru salvarea de la retrogradare fiind extrem de stransa. Canarii sunt pe val dupa ultimele trei victorii si acum au in fata de departe cea mai slaba echipa din Ligue 1. Jucatorii n-au nicio scuza daca nu vor castiga acest meci si vor da totul pentru victorie.

Cred ca Dijon e mult prea slaba pentru a o putea incurca pe Nantes. Gazdele au pierdut categoric ultimele trei meciuri si par a fi total deconectate din punct de vedere psihic in acest final de sezon. Diferenta de forma si de motivatie intre cele doua combatante e asadar uriasa, de aceea mizez pe 2 si peste 1.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Dijon – Nantes
Pronostic: 
2 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Dijon – Nantes ponturi pariuri

Deja retrogradata, la capatul unui sezon foarte slab, in care e pe cale sa fie singura care nu reuseste sa aibe macar o medie de 1 gol marcat/meci, Dijon pare victima sigura in acest joc, in fata lui Nantes, echipa care a legat runda precedenta 3 succese la rand.

Astfel, pare ca se va infrunta o formatie care a depus de mult armele si una montata sa obtina salvarea de la retrogradare, o salvarea de la retrogradare miraculoasa, care daca e obtinuta si fara baraj e si mai spectaculoasa, Nantes avand parte de un sezon dificil.

Cum Nantes are multe formatii deasupra ei peste care poate trece cu un succes in acesta runda, cred ca les canaris vor marca minim 2 goluri, incercand sa obtina toate cele 3 puncte din acesta deplasare.
Dijon – Nantes
Pronostic: 
Nantes peste 1.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: