Dijon – PSG ponturi pariuri 27.02.2021

Scris de Kareka27/02/2021

Sambata seara de la ora 18:00, Dijon va primi vizita campioanei en-titre, in runda cu numarul 27 din Franta Ligue 1. Stade Gaston Gerard este arena pe care se vor duela cele doua combatante aflate la capete diferite in campionat.

⚽ 1. Dijon.

A ajuns la o serie de 16 meciuri consecutive fara victorie, cu 9 infrangeri si 7 rezultate de egalitate. De asemenea si pentru duelul acesteia cu PSG v-am pregatit un pronostic pe care il puteti gasi printre ponturile sportive de azi.

In Ligue 1 ocupa ultima pozitie, cu doar 15 puncte stranse in cele 26 de etape disputate si cu un golaveraj cu -22 de goluri . Este singura echipa care nu a reusit sa castige pana acum vreo partida pe teren propriu, in rest a obtinut 6 rezultate de egalitate si a fost invinsa de 7 ori.

Are 2 jucatori indisponibili pentru acest duel, Roger Assale, accidentat si Aboubakar Kamara, suspendat.

⚽ 2. PSG.

Vine dupa o infrangere surprinzatoare pe teren propriu, in fata adversarilor de la Monaco, cu scorul de 2-0. Aceasta poate acuza ca oboseala a intervenit avand in vedere ca a jucat si in Liga Campionilor, dar in acelasi timp nu prea are scuze, mai ales ca inainte de aceasta infrangere castigase pe terenul Barcelonei.

Locul 3 nu este chiar cel dorit de aceasta, aflandu-se la 4 puncte distanta de liderul Lille, fapt ce o obliga sa castige cu lanterna rosie. Detine cel mai bun golaveraj cu 57 de goluri marcate si doar 17 incasate.

Lista cu jucatori indisponili pentru acest meci contine 5 nume, unul mai important decat celalalt, Juan Bernat, Colin Dagba, Angel Di Maria, Neymar si Pablo Sarabia.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima partida directa a avut loc in turul campionatului, fiind castigata de PSG cu scorul de 4-0.

⚽ 4. Dijon – PSG echipe probabile:

Dijon (5-3-2): Racioppi – Manga, Muzinga, Boey, Lautoa, Coulibaly – Ndong, Panzo, Marie – Sammaritano, Konate.

PSG (4-3-3): Navas – Florenzi, Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos – Herrera, Gueye, Verratti – Mbappe, Icardi, Kean

⚽ 5. Dijon – PSG cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Betano, unul dintre acestea fiind peste 10.5 cornere in meci, cu o cota de 2.07.

Pentru un pariu in care ambele echipe sa marcheze avem cota 1.98.

⚽ 6. Dijon – PSG ponturi pariuri

Dijon – PSG ponturi pariuri

Cel mai dezechilibrat duel al acestei runde ni le aduce fata in fata pe lanterna rosie a campionatului Dijon, si campioana en-titre PSG. Totusi cota pentru victoria oaspetilor este prea mica pentru a fi jucata si am ales sa merg pe un pronostic pe goluri. Pentru a fi verde PSG trebuie sa inscrie cel putin un gol in fiecare parte a partidei, asa cum a facut-o in ultimele 3 dueluri directe.
Parizienii sunt obligati sa castige acest meci si pentru a-si usura misiunea vor incerca sa marcheze cat mai rapid si cat mai multe goluri. De asemenea Dijon a primit gol in fiecare repriza in ultima runda, in care a pierdut cu 2-1 cu Lens.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Dijon – PSG
Pronostic: 
PSG marcheaza in ambele reprize
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: