Dijon – Strasbourg ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de chiriladavid2523/01/2021

Cu incepere de la ora 16:00, ocupanta penultimei pozitii in Ligue 1, Dijon, va primii replica echipei de pe pozitia a 13-a, Strasbourg. Meciul va face parte din runda cu numarul 21 a campionatului si va avea loc pe Stadionul „Gaston Gérard” din Dijon.

⚽ 1. Dijon.

Se afla pe penultima pozitie in Franta, avand 14 puncte, cu 1 mai putin decat Nimes. E neinvinsa in ultimele 3 runde, castigand in deplasare cu Nimes, scor 3:1, remizand mai apoi pe rand cu Reims si Marseille.

Doar din prostie, din pura prostie nu a castigat Marseille la Dijon, acestia avand 11 ocazii de gol si 4 suturi pe poarta, gazdele incheind meciul fara sut pe spatiul portii lui Mandanda. Roger Assale si Anibal Chala sunt accidentati si nu vor evolua in acest meci.

⚽ 2. Strasbourg.

E in urcare in clasamentul din Franta Ligue 1, avand 23 de puncte, cu 3 mai putin decat Brest si cu 5 mai putin decat Metz si Montpellier. Vine dupa 3 victorii la rand, 5:0 cu Nimes, 1:0 cu Lens si 1:0 cu St Etienne, cu St Etienne castigand dupa ce verzii au ratat un penalty in minutul 10.

Mai multi absenti in randul formatiei vizitatoare, de la acestia urmand a lipsi Matz Sels, Idriss Saadi, Lamine Kone, Mohamed Simakan si Lebo Mothiba, toti accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

In precedentele 4 intalniri directe am asistat la 4 victorii ale formatiei care era gazda a confruntarii, Strasbourg impunandu-se in tur cu scorul de 1:0, gratie a golului marcat de Mitrovic in minutul 80.

⚽ 4. Dijon – Strasbourg echipe probabile:

Dijon (4-4-1-1): Racioppi; Muzinga, Coulibaly, Manga, Boey; Celina, Gueye, Ndong, Ebimbe; Balde; Konate.
Strasbourg (4-3-1-2): Kawashima; Caci, Mitrovic, Djiku, Lala; Bellegarde, Aholou, Sissoko; Thomasson; Ajorque, Diallo.

⚽ 5. Dijon – Strasbourg cote pariuri

Multe pariuri interesante la Fortuna, pentru PSF2 cota la aceasta casa de pariuri e 1.69.

De asemenea, pentru victorie Strasbourg si sub 3.5 goluri marcate, cota oferita de Fortuna e de 2.57.

⚽ 6. Dijon – Strasbourg ponturi pariuri

Dijon – Strasbourg ponturi pariuri

Merg pe mana formatiei oaspete, o echipa aflata in revenire de forma, care are sanse bune de a se impune in acest joc, Dijon fiind una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, acestia ajungand pe penultima pozitie.

Strasbourg vine dupa 3 victorii la rand in campionat, victorii obtinute toate fara gol primit, fiind astfel intr-o forma excelenta, o forma care garanteaza o perstatie buna a acestora, o prestatie care cred ca poate sa aduca chiar un succes pentru ei.

3 victorii are Strasbourg in precedentele 5 deplasari, acestia castigand in precedenta deplasare, 1:0, cu Lens, toate cele 3 victorii venind fara gol primit.
Dijon – Strasbourg
Pronostic: 
DNB 2
Cota: 
1.49 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: