Dinamo – Academica Clinceni ponturi pariuri 09.04.2021

Scris de Kareka09/04/2021

Vineri seara de la ora 20:30 se vor intalni pentru ultima runda a sezonului regulat, Dinamo si Academica Clinceni, intr-un duel in care singura miza este pentru echipa oaspete care tinteste Play-Off-ul. Meciul de pe stadionul Stefan cel Mare va putea fi urmarit in transmisiune directa pe programele DigiSport 1, Look Sport si TelekomSport.

⚽ 1. Dinamo.

Trece printr-o forma foarte slaba, ajungand la 5 meciuri consecutive fara victorie, cu 4 infrangeri si un singur rezultat de egalitate. Aceasta perioada destul de grea se observa si in pozitia din clasament, aceasta situandu-se pe locul 14, cu doar 27 de puncte acumulate si cu un gola veraj foarte slab. Are al doilea cel mai slab atac cu 25 de goluri marcate si o defensiva modesta cu 38 de goluri primite.

Ultima victorie a fost cea din Cupa Romaniei, in deplasarea de la Calarasi, cu scorul de 3-1, acest rezultat ducand-o mai departe in semifinale, unde o va intalni pe Astra. Aceasta este si singura performanta obtinuta de „cainii rosi” in acest sezon. Anton, Rauta, Bejan si Ionut Serban sunt indisponibili, iar Mihai Esanu, Vlad Achim, Steliano Filip, Andrei Radu sunt incerti pentru acest duel.

⚽ 2. Academica Clinceni.

Este una din surprizele placute ale acestui sezon de Liga 1, aflandu-se in acest moment la doar un pas de primul Play-Off jucat in Liga 1. Ocupa locul 6, acesta fiind si ultimul care duce in Play-Off, la doar 2 puncte de singura amenintare pentru aceasta pozitie, Chindia.

In precedentele 10 partide jucate a pierdut doar de 2 ori, in rest a terminat de 6 ori la egalitate, si a castigat 2 meciuri. De asemenea va sfatuiesc sa mizati in aceasta partida pe pronosticuri 1×2, avand in vedere ca ilfovenii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea in Play-Off.

Pentru meciul din aceasta seara nu sunt anuntate absente din echipa de baza al lui Poenaru.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida din tur am avut parte de un rezultat de egalitate, cu scorul de 1-1, ambele goluri fiind marcate in partea a doua a meciului.

⚽ 4. Dinamo – Academica Clinceni echipe probabile:

Dinamo (4-1-4-1): Kongshavn – Cretu, Puljic, Albentosa, Grigore – Gol – Nepomuceno, Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Nemec.

Academica Clinceni (4-2-3-1): Valceanu – Pashov, Patriche, Bilali, Dobrescu – Bautista Cascini, Moulin – Cordea, Tanase, Longher – Chunchukov.

⚽ 5. Dinamo – Academica Clinceni cote pariuri

La Superbet, pentru X2 si ambele echipe marcheaza avem o cota de 2.45.

Pentru a afla pontul pentru celalalte meciuri ale zilei, va recomand sa accesati ponturi Liga 1.

⚽ 6. Dinamo – Academica Clinceni ponturi pariuri

Dinamo – Academica Clinceni ponturi pariuri

Ultima etapa ne-a pregatit acest duel istoric pentru oaspeti, avand in vedere ca ar fi prima oara cand s-ar lupta pentru ocuparea uneia din primele 6 locuri in clasamentul Ligii 1. Este obligata sa castige pentru a fi sigura de calificare in Play-Off, motiv pentru care tind sa ii dau o sansa in plus echipei oaspete.
De asemenea ilfovenii trec printr-o forma mult mai buna decat bucuresteni care nu au mai castigat in campionat din ianuarie, cand a invins-o pe UTA in deplasare cu 1-0. Pentru a fi mai sigur merg pe un pronostic in care Academica Clinceni trebuie sa castige cel putin o repriza din meci. In ultima etapa elevii lui Poenaru au castigat in fata iesenilor, chiar daca la pauza erau condusi cu 1-0. Ce parere aveti, va castiga Academica Clinceni acest duel!?
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Dinamo – Academica Clinceni
Pronostic: 
Oaspetii sa castige cel putin o repriza
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: