Dinamo – Arges ponturi pariuri 28.08.2021

Scris de chiriladavid2528/08/2021

Dupa 2 meciuri la rand pe care le-a disputat in prime-time, de la ora 21:30, Dinamo va juca de la ora 18:00 in aceasta runda, in compania formatiei FC Arges. Disputa va avea loc pe Stadionul „Dinamo” din Bucuresti si va putea fi urmarita pe programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+.

⚽ 1. Dinamo.

A inceput bine campionatul cu 6 puncte luate in primele 3 runde, stingandu-se destul de rapid, avand 3 infrangeri la rand in campionat. Iar infrangerile au venit cum nu se poate mai prost, fara gol marcat, 1:0 cu Chindia, 1:0 cu Mioveni si 3:0 cu Farul.

Nu s-a prezentat chiar rau cu Farul, la pauza fiind doar 1:0, insa lipsa de decizie a lui Gaman in privinta eliminarii lui De Nooijer a facut ca meciul sa continue 11 contra 11, Dinamo incasand alte 2 goluri pana la final.

Dupa 7 runde, Steliano Filip a reusit sa adune deja 4 cartonase galbene, fiind suspendat pentru acest joc, in timp ce Andrei Radu si Alin Dudea sunt accidentati. De asemenea, sunt sanse infime ca Paul Anton sa joace si in acest joc.

⚽ 2. Arges.

E mai prost clasata decat adversara din acest joc, fiind doar pe 14, avand 4 puncte luate pana acum. Merge prost pe teren propriu, unde are 3 infrangeri in 3 jocuri, pierzand runda precedenta, 1:0, acasa, cu CFR Cluj, meci in care Balgradean i-a salvat pe clujeni pe final, respingand in extremis in bara, un sut al lui Tanase ce mergea in plasa portii sale, sub 2.5 goluri avand cota 1.52 la Superbet pariuri online.

In deplasare merge mai bine, remizand acum 4 runde, cu Gaz Metan, scor 2:2, castigand acum doua runde, 2:0 cu Sepsi. Cuplul de antrenori, Mihai Ianovschi-Andrei Prepelita, are intreg lotul la dispozitie pentru acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

2 victorii are Dinamo in cele 3 intalniri directe recente, Arges castigand la randul ei 1 duel direct, cel din returul campionatului precedent, in „Groapa”, scor 2:1, GG3+ putand fi unul dintre ponturi pariuri astazi.

⚽ 4. Dinamo – Arges echipe probabile:

Dinamo (4-3-3): Mihai Esanu; Amzar, Grigore, Giafer, Ehmann; Cretu, Rauta, Bani; Sorescu, Moldoveanu, Mihaiu.
Arges (4-4-2): Greab; De Jonghe, Turda, Pitian, Tofan; Tanase, Serban, Meza Colli, Isfan; Said, Cristian Dumitru.

⚽ 5. Dinamo – Arges cote pariuri

Avem cateva SuperPariuri interesante la acest joc, pentru victorie Arges, goluri marcate de ambele echipe si X la pauza, cota e 10.00.

Daca crezi ca Dinamo se va impune, cota la victorie Dinamo si ultimul gol sa fie marcat de Arges e 25.00 la Superbet.

⚽ 6. Dinamo – Arges ponturi pariuri

Dinamo – Arges ponturi pariuri

Dupa ce a pierdut toate cele 3 puncte din jocul cu CFR Cluj, FC Arges va veni in Groapa pentru a obtine macar 1 punct, daca nu toate cele 3 puse in joc, determinarea acestora urmand a fi una ridicata si zic eu, decisiva.

Iar FC Arges a jucat pana cum mai bine in deplasare decat pe teren propriu, fiind un motiv in plus pentru care acestia vor crede odata in plus ca se vor descurca bine cu Dinamo, o echipa care are probleme ei, probleme serioase.

Dinamo vine dupa 3 infrangeri la rand in campionat, urmand la randul ei sa incerce sa intrerupa seria de infrangeri, motiv pentru care voi merge doar pe gol marcat de pitesteni pana in minutul 80:00.
Dinamo – Arges
Pronostic: 
Arges marcheaza inainte de min. 80:00, Da
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: