Dinamo – Craiova ponturi pariuri 18.10.2020

Scris de Andrei-Chirita18/10/2020

Meciul de pe afisul rundei 7 din Liga 1 va avea loc in aceata seara de la ora 21:30 pe National Arena acolo unde Dinamo primeste vizita celor de la Craiova. Ai pariat ceva la acest meci? Vezi mai jos ce pronostic iti recomand la derby-ul din aceasta seara.

⚽ 1. Dinamo

Echipa lui Cosmin Contra trece printr-o perioada nefasta in ceea ce privesc rezultatele insa intreaga grupare spaniola are incredere in continuare in antrenorul roman. Dinamo ocupa doar locul 14 cu 5 puncte, ceva de ne crezut daca luam in considerare toate cele 14 transferuri realizate de alb-rosii. Jocul nu arata chiar de aceasta pozitie, insa pretentiile sunt de play-off la acest club, iar dupa aceasta pauza competitionala ar trebui sa se reflecte mai puternic.

Dinamo vine dupa 2 infrangeri consecutive, una pe teren propriu contra celor de la UTA, scor 0-1, si una chiar in derby-ul cu FCSB, scor 2-3.

Vlad Achim este in continuare absent si nu va evolua la meciul din aceasta seara, iar Rauta si Isma Lopez sunt suspendati.

Dinamo Craiova Cote Pariuri 18.10.2020

⚽ 2. Craiova

Formatia lui Cristiano Bergodi si-a pastrat intreg nucleul din stagiunea precedenta, si iata ca omogenitatea din tabara alb-albastra da roade in noul sezon. Locul 1 ocupat in acst moment de craioveni cu un total de 18 puncte din 6 jocuri, maximul pe care il putea avea, alfandu-se la o distanta de 6 puncte fata de CFR si FCSB.

Nu a intalnit adversari foarte puternici din lista aceasta de 6 insa este de remarcat faptul ca a reusit sa isi pastreze concentrarea la fiecare joc, inscriind 12 goluri si primind doar 3, un golaveraj excelent.

Problemele cu accidentarile nu o feresc pe gruparea olteana care l-a pierdut pe Koljic pentru mare parte din sezon, chiar in partida precedenta cu Poli Iasi, incheiata cu scorul de 1-0 pentru craioveni.

⚽ 3. Intalniri directe

Doua victorii din tot atatea meciuri pentru gruparea craioveana in stagiunea precedenta, castigand pe terenul dinamovistilor, scor 2-0, dar si pe Ion Oblemenco, scor 4-1.

⚽ 4. Dinamo – Craiova echipe probabile

Dinamo (4-2-3-1): Mejias – Andrei Radu, Grigore, Puljic, Gonzalez – Gol, Anton – Camara, Aleix Garcia, Borja Valle – Gueye

Craiova (4-4-3): Pigliacelli – Vatajelu, Balasa, Constantin, Bancu – Cicaldau, Nistor, Bic – Ivan, Mamut, Barbut

⚽ 5. Dinamo – Craiova cote pariuri

Dinamo Craiova Cote 18102020

⚽ 6. Dinamo – Craiova ponturi pariuri

Dinamo – Craiova ponturi pariuri

Bookmakerii nu tin cont de locul din clasament si merg pe mana echipei lui Contra, acest lucru fiind posibil dupa ultimele achizitii, insa eu unul nu cred ca acestea vor dicta soarta meciului.
Dinamo are nevoie de mai mult timp pentru a-si pune la punct jocul, dar vom vedea ce impresie va lasa echipa lui Contra mai ales ca a avut o perioada atat de lunga de pregatire.
Craiova are calitate suficienta, dar si experienta, insa accidentarea lui Koljic poate fi un impediment in ofensiva alb-albastrilor, desi Ivan are cote excelente contra dinamovistilor si este pregatit sa loveasca din nou.
Am avut mai mereu parte de intalniri spectaculoase intre cele doua formatii, iar la felul cum se prezinta in acest moment, cred ca un rezultat de peste 2,5 goluri are toate sansele sa fie verde la finalul celor 90 de minute.
Dinamo – Craiova
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: