Dinamo – Nimes ponturi pariuri 24.11.2020

Scris de Florin198123/11/2020

Dinamo Bucuresti spera sa obtina prima victorie in actuala editie a Cupei EHF marti seara cand o va infrunta pe Nimes in meciul numarul 3 din grupa.

Un succes i-ar propulsa pe cainii rosii in postura de a spera la calificare, in timp ce un esec ar complica extrem de mult sansele pentru faza eliminatorie a competitiei.

Intalnirea se va disputa cu incepere de la ora 19.45 si va putea fi urmarita pe Telekom Sport si Digi Sport.

1. Dinamo Bucuresti.

Dupa parcursul foarte bun din editia precedenta a, Ligii Campionilor, echipa pregatita de Constantin Stefan nu reuseste sa se regaseasca, iar in actuala editie Cupei EHF este ultima clasata dupa doua jocuri.

Cainii rosii au pierdut ambele intalniri disputate, 25-27 pe teren propriu cu Sporting si 31-22 in deplasarea contra suedezilor de la Kristianstad.

Cele doua esecuri din competitia europeana sunt singurele ale sezonului, in rest a castigat toate celelalte 11 partide jucate in Liga Zimbrilor si Cupa Romaniei, trofeu pe care si l-a si adjudecat.

Cei mai buni marcatori ai sai pana acum in Cupa EHF sunt Valentin Ghionea cu 14 reusite si Catalin Octavian Bizau cu 9, Amine Bannour are de asemenea 6 goluri marcate.

Pentru acest meci va reveni Constantin Stefan pe banca tehnica insa Vali Ghionea si Sajed Heidarirad au fost depistati pozitivi la ultimul test Covid19, in timp ce Ante Kuduz si Alireza Mousavi nu s-au antrenat mai deloc ei abia au iesit din carantina.

2. Nimes.

Formatia franceza are deja doua puncte in aceasta grupa gratie victoriei din prima etapa bifata in deplasarea de la Presov.

A urmat insa un esec pe teren propriu cu aceiasi suedezi de la Kristianstad, 24-25, dar cu un nou succes la Bucuresti ar pastra mari sanse de calificare.

Vine dupa un succes 33-25 in campionatul intern, cu Ivry ca adversara, a fost a 4-a victorie stagionala din Lidl Starligue unde ocupa locul 5 dupa 8 etape.

Franck Maurice are la dispozitie un lot destul de competitiv, dar cu o de varsta destul de scazut, foarte multi jucatori nu au implinit inca 22 de ani.

Slovenul Vid Kavtiknic este golgheterul formatiei in Cupa EHF cu 9 goluri marcate, urmat de Julien Rebichon cu 8 si Michael Guigou cu 6.

3. Intalniri directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

5. Ponturi pariuri Dinamo – Nimes.

Dinamo Bucuresti – Nimes ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti va evolua fara doua piese importante, in plus Ante Kuduz vine dupa o perioada in care nu s-a pregatit mai deloc, fiind abie iesit din carantina.

Nimes este o formatie care inscrie destul de mult, va forta pe cartea atacului si in acest meci, cu un succes poate face un pas mare catre faza eliminatorie a competitiei.

Lotul francezilor il are in componenta pe Michael Goigou, un jucator emblematic al handbalului din hexagon, multiplu medaliat cu aur la campionate mondiale, europene si olimpiade, de asemenea castigator al Champions League in doua randuri.

Un asemenea jucator chiar daca este pe final de cariera ramane unul eficace, care nu va ezita sa inscrie daca i se ofera sansa, iar Dinamo nu a impresionat printr-o defensiva foarte sigura pana acum in Cupa EHF.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Dinamo Bucuresti – Nimes
Pronostic: 
Michael Guigou inscrie peste 2.5 goluri
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: