Dinamo – Viitorul ponturi pariuri 05.08.2020

Scris de Andrei-Chirita04/08/2020

O situatie fara precedent in Liga 1 in acest moment unde LPF a anuntat ultima etapa din play-out chiar daca unele formatii nu si-au incheiat intreg programul de partide pentru acest campionat. 

Una dintre acestea este Dinamo care primeste vizita celor de la Viitorul de la ora 17:00 pe Stadionul Stefan cel Mare.

Dinamo-Viitorul-05082020-cote1. Dinamo

Formatia lui Gigi Multescu nu intelege in ce sa mai creada si pe cine sa mai creada in acest sfarsit de sezon. Alb-rosii sunt “prabusiti” datorita deciziei luate pentru simplu fapt ca nici cu o victorie in aceasta seara lucrurile nu vor lua o conjunctura favorita pentru dinamovisti.

Acestia ocupa locul 13, penultimul de altfel, cu 24 de puncte, la 5 distanta de pozitia de baraj ocupata de Poli Iasi.

Revenirea dupa 14 zile a echipei lui Multescu a fost una pozitiva, incheiand cu un succes foarte asteptat pe terenul Voluntariului, scor 2-1.

2. Viitorul

Formatia de la malul marii a ramas fara antrenor chiar in ultima etapa de campionat, Gica Hagi demisionand dupa esecul cu Sepsi.

Viitorul termina cu toate acestea pe prima pozitie in play-out cu 42 de puncte, avand o distanta considerabila, aratand cel mai bine dintre restul formatiilor de-a lungul celor 13 jocuri disputate.

Cu toate acestea, privind in urma si vazand ca nu mai poate fi ajunsa, Viitorul a depus armele destul de radical, de aici si plecarea “Regelui” datorita lipsei de profesionalism a jucatorilor dupa 0-2 contra lui Hermannstadt, si 0-3 pe teren propriu cu Sepsi.

3. Intalniri directe

Ultima intalnire directa a avut loc la Ovidiu unde Viitorul s-a impus cu scorul de 1-0 impotriva echipei de la acea vreme antreanta de Adrian Mihalcea. Un lucru de amintit este faptul ca ultimele 5 intalniri directe au dat-o mereu castigatoare pe formatia gazda.

4. Dinamo – Viitorul echipe probabile

Dinamo (4-2-3-1): Straton – Skovajsa, Ehmann, Puljic, Kilyen – Mrzljak, Serban – Sorescu, Bani, Lazar – Neicutescu

Viitorul (4-3-3): Cabuz – Mladen, Artean, Ghita, Dussaut – Achim, Iacob, Ciobanu – Ganea, Rivaldinho, Chitu

5. Dinamo – Viitorul cote pariuri

Dinamo Viitorul Cote Pariuri

6. Dinamo – Viitorul ponturi pariuri

Dinamo – Viitorul ponturi pariuri

O ultima etapa ce ne-a luat pe toti prin surprindere cu programarea ei de pe o zi pe alta, insa cred ca Dinamo ramane motivata si cu aceasta schimbare pentru a arata ca merita ramanarea in Liga 1.
Echipa lui Multescu si-a facut planul pentru partidele programate de LPF pentru urmatoarea perioada de unde avea speranta ca se poate salva, insa acest lucru este istorie, ramanand doar jocul contra constantenilor. Maximul este singura solutie a cainilor rosii, ne stiind exact pentru ce lupta sau cat poate conta in economia clasamentului.
Viitorul afla destul de tarziu de deplasarea de la Bucuresti si iata ca echipa “campioana a play-out-ului” vine in Stefan cel Mare fara antrenor, doar cu secundul, fiind extrem de interesant ce abordare vor avea Rivaldinho&Co.
Incotro se indreapta acest play-out? Nu stiu, dar cred ca singura echipa pentru care ar merita sa pariezi este Dinamo, fiind singura care simte tensiunea problemelor de la retrogradare, Viitorul fiind deja in vacanta prin deciziile luate la nivel de antrenorat sau managerial.
Dinamo – Viitorul
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
2.60

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: