Dinamo – Voluntari ponturi pariuri 19.07.2021

Scris de Bmg19/07/2021

Dinamo este in fata unui sezon infernal, iar debutul in Liga 1 este luni, de la ora 20.30, in compania celor de la FC Voluntari. Chiar daca se joaca in Stefan cel Mare, echipa oaspete are prima sansa la casele de pariuri online. Daca inca nu stii ce pronostic sa joci, vezi mai jos analiza facuta de mine si pontul in care am cea mai mare incredere. Iti spun inca de la inceput ca nu risc nimic pe rezultat final.

⚽ 1. Dinamo.

Cainii rosii sunt vazuti ca si condamnati la retrogradare de multi specialisti in acest sezon, iar eu sunt de acord cu asta. Nu arata deloc bine ca si lot, mai ales ca in vara au pierdut extrem de multi jucatori importanti, precum Ante Puljic, Adam Nemec, Andrei Blejdea, Daniel Popa, Janusz Gol, Vlad Achim, Magaye Gueye, Fabbrini sau Albentosa.

Sa nu uitam ca din acesta vara Dinamo a intrat in insolventa si nu poate transfera jucatori pana nu achita suma de 400.000 euro catre Isma Lopez, fostul sau jucator. Pare o suma prea mare in acest moment pentru un club care se confrunta cu mari probleme financiare.

Dusan Uhrin a fost inlocuit cu Dario Bonetti, care revine pe banca cainilor. Perioada de pregatire nu ne-a aratat prea multe si nu remarc decat amicalul pierdut la limita cu Galatasaray (1-2). A jucat frumos dar s-a vazut ca are probleme in aparare si tocmai de aceea am ales si eu acum pontul zilei la piata de goluri.

Vor lipsi la meciul de luni Ehmann si Paul Anton, ambii cu probleme medicale. Ricardo Grigore este la lotul olimpic al Romaniei.

⚽ 2. Voluntari.

Ilfovenii vin dupa un sezon cu mari emotii, in care au jucat barajul de promovare/retrogradare. Au trecut astfel de Dunarea Calarasi si au ramas in Liga 1. Ambitiile sunt mai mari acum si este nevoie de un start bun in compania unui adversar modest.

FC Voluntari a pierdut si ea in aceasta vara destui oameni importanti. Au plecat Ivanov, Pesic, Betancour, Balaur sau Mailat. Ca si achizitii ii remarc pe Daniel Paraschiv, Fulop, Rata sau Nelut Rosu. Se pare ca este aproape de a-l achizitiona pe Adam Nemec. Ar fi o mutare buna, pentru ca are nevoie de un varf de careu.

In perioada de pregatire a jucat 3 amicale, o remiza cu AEL Limasol, un succes cu St. Polten si o infrangere cu Upjest. Nu s-a comportat rau si cred ca luni putem juca pe ea ponturi la Betano Romania.

Ion Gheorghe este la Olimpiada si nu va juca. Alte probleme de efectiv nu sunt anuntate.

⚽ 3. Dinamo – Voluntari intalniri directe.

Dinamo a fost echipa mai buna in ultima perioada si nu a pierdut niciun duel direct din cele 4 disputate in sezonul trecut de Liga 1. Chiar a castigat 3 din acele 4 partide.

⚽ 4. Dinamo – Voluntari echipe probabile.

Dinamo (4-3-3) : Esanu – Sorescu, Rauta, Dudea, A. Radu – Cretu, Bani, Filip – Mihaiu, Neicutescu, Moldoveanu.
Voluntari (4-2-3-1) : Ramniceanu – Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag – Droppa, Rosu – Stoica, Fulop, Lopes – Angelov.

⚽ 5. Dinamo – Voluntari cote pariuri.

Daca vrei o cota buna pe statistica, sa stii ca pariul la „sub 5.5 cartonase” se plateste la valoarea de 2.15.
„GG-ul” aproape ca ne dubleaza miza investita, platindu-se la cota de 1.95.

⚽ 6. Dinamo – Voluntari ponturi pariuri.

Dinamo – Voluntari ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca acest meci va fi destul de echilibrat si tocmai de aceea nu risc nimic pe goluri sau rezultat final. Am gasit totusi o cota de 1.50 in oferta 888Sport, pe maxim 6 cartonase in meci.

Sa nu uitam ca vorbim despre primul meci al sezonului pentru aceste echipe, jucatorii nu au chiar ritmul necesar si astept un meci linistit. De obicei, pe debutul de campionat nu regasim acea incrancenare din care sa iasa meciuri dure, cu multe cartonase, Drept urmare, in primele 3 zile ale acestei etape niciun meci din Liga 1 nu depasise bariera de 6 cartonase acordate.

Nu este o rivalitate prea mare intre aceste formatii, plus ca niciuna din ultimele 3 dispute directe nu a ajuns la 7 cartonase.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Dinamo – Voluntari
Pronostic: 
Sub 6.5 cartonase
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: